>-= SunDay Itu AhaD =-

>

hye semua…Mesti korang semua pening baca blog ni lately kan…yela tetiba bukak isu pasal internet marketing pulak (xkan nak bukak cite pasal porno plak…xdtg korang masuk blog ni).Actually tgh bosan n skang tgh nak start balik tabiat lama iaitu internet marketing.So xsalah kalau saya share apa yang saya nak buat n dah buat dalam blog ni.N then xnak jadi mental blocked person…yela semua xnak cube…semua bende negative sampai bile nak maju.Saya masih berpegang teguh dengan :
“Law OF Attraction”
(nak tau apa tu law of attraction baca ni)
Pastu saya saje je buat post gune english sebab nak praktis menulis n yang paling best tarik visitor luar Malaysia datang masuk blog ni.Then bile visitor luar byk masuk blog ni visitor jadi byk n bile visitor makin byk Nuffanang kasi byk iklan.n Lastly bile byk iklan die place dalam blog ni maka bykla duit masuk…ahaha…Tamak tak saya…
Ni last entry untuk minggu ni dan saya rase minggu ni saya berjaya kekalkan misi saya iaitu
“Satu Post Satu Hari”
Dan saya akan teruskan bende ni untuk meraih simpati nuffnang supaya memberi saya iklan dalam blog saya untuk diklik…sekarang susah woo mau dapat iklan…So kepada sesapa yang nak iklan Nuffnang untuk diklik rajin2kanla diri update blog…bukan apa just extra income kan.Bile dapat duit barula semangat nak buat somthing tu…(bunyi cam xikhlas plak…huhu)
Oklah nak rehat jap coz today is Sunday and Sunday ialah Ahad…Ahad adalah hari rehat.Sebab tadi dah penat kemas rumah together2 ngan wife.
Qoute Of The Day :
“If think positive you’ll attract anothe positive energy to your interest.To be positive You must be Happy.So just happy with your life and you’ll get what you want and you’ll know your creator…”

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Blogging, Earn, Story. Bookmark the permalink.

4 Responses to >-= SunDay Itu AhaD =-

  1. >hee~ok oh!1 post 1 ari pon ok~eh!kalo dapat wet nuff tuh share la sni sket!hee~

  2. BeaN MorENo says:

    >nak usaha…wakaka…amacam ade beran…awak klik saya punya nuff saya klik awak punye nuff…kite kongsi…

  3. Lifesaver says:

    >ada click nuffnang saya?

  4. BEAN'S says:

    >puan capa – ada…tapi skang nuff dah kurang kasi iklan la…kadang2 xkuar…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s