>-= xKaN BerKuBuR =-

>

Halo everybody!!!(gaya uncle stanley spanar jaya)
Haha kalau baca tajuk looks like macam nak tulis
entry yang sedey tapi anda silap!!!hahahaha…
dah lama xtulis entry rase cam xbest plak…
(kurang la duit advertising aku…!!!argh!!!)
Bukan malas nak tulis entry tapi bz gile ar…
Kat tempat baru ni kene buat pembaharuan…
System agak kelam kabut n saya selaku IT Specialist yang terkenal
kat Malaysia ni terpaksa buat keje belakang tabir(pergh mcm org wayang la plak)
So sorry la kepada reader n blogger yang selalu blog walking
n tertunggu2 entry berkualiti dari saya…

Lageypun saya baru lepas pindah umah so agak bz nak arrange n beli barang2 apa yang patut…(yela suami mithali plak kan)
Ekcelli misi saya untuk satu hari satu entry xtercapai tetapi
seperti mana tajuk entry saya hari ni saya akan pastikan yang
misi ni xberkubur…saya tetap akan buat start from NOW!!
n banyak gak yang saya nak kongsi selama saya menghilangkan diri
dari arena WWE ni…So To all bloggers apa kate kite sahut cabaran
“SATU HARI SATU POST!!!”
ADA BERAN KA!!!bukan apa kite sama2 untung…kalau korang buat
duit hepi sayapun hepi jugak so sesama hepi xde la GADUH2!!!

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Blogging, Suterablogger. Bookmark the permalink.

3 Responses to >-= xKaN BerKuBuR =-

  1. Lifesaver says:

    >ingatkan dah berkubur

  2. BEAN'S says:

    >belom semangat belom luntur…

  3. Frazi A says:

    >uishh, 1 hari 1 entry..gegeh! nak cite apa??…kucing tercekik ketika mkn tulang??haha, nway…bagus! setuju sgt! tulis la pekejadah asalkan gumbira..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s