>-= KemBaLi =-

>

Pergh ini semua salah Facebook…Facebook yang menghayalkan saya sampai terlupa yang
saya ada blog untuk di“update”…Sampai saya lupa yang blog ni la sumber untuk saya
meluahkan isi hati dan berkongsi apa sahaja dengan blogger(tapi bukan kongsi bini ye…)

Ni ada satu cite “baek punya”(gaya Dafi)…last week ada satu “mamat” nih baru balik keje…
Walaupun penat die tetap melangkah kan kaki ke peti pos untuk collect apa2 je yang ada
kat dalam post box die tuh…Sedang leka check post box tetibe die tersentak sebab nampak
satu sampul surat putih yang dia xtau apa isi kat dalam…Sambil tunggu lif die pun dengan berdebar membuka sampul tersebut lalu mendapati ada check HSBC yang bernilai RM50.95
atas nama ABDULLAH HAFIZ BIN HUSSIN…

“pergh gua dapat check…even RM50 pun duit jugak tuh bukan sennag nak dapat duit “

Nak tau check dari sape???Dari NUFFNANG!!!Ini bermakna nuffnang tu xtipu cume
sedikit lembab je…So hari ni mamat tu baru ada kelapangan n bank in kan check tuh…

Morale of the story :

* Jangan buruk sangka…cube dulu sebab bukan bayarpun kite just update blog n dapat duit
* Walau nilai die skit tapi itu adalah rezeki jugak

* Jangan mudah putus asa…(ditujukan untuk puan capa!!!hahaha)
* Mamat dalam cite ni adalah – AKU!!!

TQ NUFFNANG!!!

– bukti jenayah blogger –

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Bloggers, Blogging, Earn, nuffnang. Bookmark the permalink.

3 Responses to >-= KemBaLi =-

  1. Lifesaver says:

    >asihhh…bencik!bencik!nape saya tak dpt hadiah nuffnang tu..

  2. kak ina kl says:

    >salam mr bean…lama tak nuffnang nak hantar cek tu…akak tak ambil lagi..sikit sangat..tunggu dulu..wah sibuk ekkk lepas nikah ni..

  3. BeaN MorENo says:

    >puan capa -haha…xpe2 cube lagey puan capakak ina – hm…dalam masa sebulan kalau tunggu byk pun sama je sebab sekali redeem RM50 je

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s