>-= SaWaNg =-

>

Lama sih xupdate blog nih…Kalau umah sewa tinggal lama2 dah tentu berSAWANG!!!pergh…dulu rajin tiap2 ari saya update Tapi sejak kawin ni susah
nak update sebab bz skit…lageypun baru lepas
start keje baru last week…Keje lama
saya dah puas lageypun contract
dah nak habis so kene blah awal2 sebelum
di”blah”kan dari keje tuh…

Lageypun pengaruh FB semakin kuat la…Saya tgk kawan2 blogger pun dah lama
xupdate blog diorang mungkin sebab terlalu sibuk ngan Facebook(FB)…
Khayal beb bile dah bukak FB mesti dah ingat nak buat apa2 as
yik ngadap jek…

Hari ni dah masuk raya ke- 6 dah…Kejap je rase pahal kalau ikutkan baru je cuti hari tuh…N yang penting raya tahun ni saya xrase macam raya cume yang bestnya first time rase raye sebagai suami orang… Biasa balik raya kat BP jek kali ni kene balik dua2 kampung(yelah bukan jauhpun)…

Hm…sape2 nak add saya kat FB silalah…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Blogging, Story. Bookmark the permalink.

2 Responses to >-= SaWaNg =-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s