>-= FaKTa TeBaRu UnTuk SuaMi2=-

>

Ni saya ada terdengar pagi tadi masa nak anta wife pegi keje…
Bende ni cite lama la cume produk baru jek…haha…
Kalau korang pandai mesti korang pernah dengar tentang viagra…
Tapi viagra ni pelik skit…xtaula ianya viagra ataupun ubat kuat…
Penciptanya Paradorn SriChaphan ala palyer tennis Thailand tuh…
Paradorn cite yang ubat ni adalah satu alternatif untuk ganti Viagra…
Dan die sendiripun gune bende ni untuk diri die(2x seminggu)…
Suppliment ni dinamakan Majic Iris yang mengandungi bahan2
semulajadi iaitu ginseng ,tiram, dan lagey satu ni saya xtau apa bende
black gallagal(mugnkin halia kot)…
Kalau ikutkan kata paradorn(cewah cite macam die ni kawan2 plak)…
Die target jual majic iris ni kat pasangan yang menhadapi kesukaran sex dan juga untuk
orang yang suke berparti dan ia xde kesan sampingan sebab guna bahan semulajadi…
Jadi sesiapa yang berkenaan bersiap sediala untuk beli bende majic iris ni kalau
memerlukan jangan yang belom kawenpun beli jugak susahla…haha

p/s :

source – Himalayan Times
The Star Online

– Barang2 macam ni janganla salah gune plak…sebab ia dicipta ada sebabnya
– Jangan terlalu suke sangat sebab barang ni xde kat pasaran tempatan cume baru kat Thai jek…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Bloggers, Familia, Products. Bookmark the permalink.

8 Responses to >-= FaKTa TeBaRu UnTuk SuaMi2=-

  1. Lifesaver says:

    >xyah la beli benda2 tu kalo dah kuat

  2. BeaN MorENo says:

    >haha…ni suppliment la cik capa…

  3. anaz says:

    >wah….betul2 kuat nii…leh gantong kelapa..?hehhee

  4. kEy says:

    >ala, sekali ade pesanan lak yg xkawen lagi xleh beli..sigh.hehe~

  5. >cerita org2 yang suda kawin.hee

  6. >esok raye!!kalau xcaye,mai singgah blog gua mlm2 ni ckit..haha

  7. Anonymous says:

    >Hello! Can you tell me how i can register mail at google [url=http://google.com]google[/url] http://google.com

  8. Anonymous says:

    >Poimajotflili[url=http://www.ekccc.org]drug adipex[/url]Nadafuele[url=http://noweatthis.net]ambien withdrawal time[/url]Fizalefeera[url=http://www.thegibsoncompany.com]lorazepam 1mg dose side effects[/url]expemybrootte

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s