>-= UmPaMa PoKok YanG RenDanG XbErBuaH =-

>

Ntah betul ke tak pepatah yang saya guna ni…
sekali dengar macam kelakar je…
Bukannya apa dah lama sangat saya tinggalkan apa yang saya belajar…
Tetibe tadi termasuk blog kawan2 masa blog walking…
Kalau korang igt Blog Karipap yang pernanh menggegarkan arena pembloggan stu
ketika dulu…
Saya belajar satu ilmu ni bersama dan sekadar berkongsi bersama…
Dulu rajin buat tapi bile sampai satu time saya agak ke”bz”an…
so saya pun hampir terlupa nak buat and apa yang saya telah pelajari…
Sorry Doc…
So mulai hari ini saya berjanji dengan diri saya…
Saya akan mulakan semula ilmu yang dah lama saya tinggalkan…
-BACK To THE LAW OF ATTRACTION-
“Positive frequentcy will ATTRACT Positive Effect”

p/s:

– oklah saya nak gi amik bini balik keje dulu yek…BYE2…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Blogging, Metaphysic, Story. Bookmark the permalink.

2 Responses to >-= UmPaMa PoKok YanG RenDanG XbErBuaH =-

  1. Lifesaver says:

    >erm..skrg ni amik isteri plak..hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s