>-= PeRGh MooDy sIot =-

>

Saya bukan moody disebabkan angin senggugut ataupun period(sorry eyh pompuan)…
Bengang siot tgk bola semlam…Game yang agak menyakitkan hati dan sesuatu yang
sepatutnya xpatut kalah dan yang pasti Liverpool KALAH!!!
Ntah apa2 taktikla Benitez ni pakai…First game ni penting tau tak…
Kalau first game nipun dah kalah macam mana dengan moral pemain…
Main macam sorang2 baru lepas mabuk sakit ati siot…
Harap2 lepas ni tukarla taktik yang agak memberangsangkan skit…
Fan bayar duit club ni mahal tau…Kang xrenew susah plak…

Hehehe…Hari ni memang bosan…biasala Hari Isnin memangla bosan…
First day keje(even cuti hari ni)…Tapi kene gak gi opis…
Dengan kadar mood yang xberapa nak menetu ni…
Yang penting misi selesai minggu ni…
Kene buat target baru untuk kehidupan…
Harap2 ada job yang besar2 lagey lepas nih…
Poket dah agak kekeringan gak ni…

So jom la layan lagu ni…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Blogging, Emo, Football, Music. Bookmark the permalink.

2 Responses to >-= PeRGh MooDy sIot =-

  1. Lifesaver says:

    >ada nada moody tu

  2. BeaN MorENo says:

    >hehe…tula…period kot dah rase2 sakit pinggang dah ni…hahah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s