>-=PreView WaYaNg =-

>

Setelah 2 bulan tahan nafsu nak tgk wayang…akhirnya cite2 saya nak tgk cite criminal tercapai semalam…pergh puas beb tgk cite nih…memang best ar…xleh nak digambarkan dengan mulut tau…sape yang tengok transformer tapi xtengok cite ni tergolong dalam golongan penonton yang agak rugi sebab transformer bagi saya kureng skit ar sebab tu untuk budak2 baru nak up jek…hahaha!!!

Oklah cite die based on true story…sejarah hidup seorang perompak bank yang bernama John Dillinger…Sape pernah dengar angkat tangan!!!xde…hahaha!!!kenapa saya cakap cite nih best…sebab saya dapat tgk aksi orang yang buat crime dengan otak!!!selalu yang saya tengok penjenayah kat Malaysia ni kebanyakannya BODOH!!!buat jahat sekali pastu kene tangkap…Kenapa!!!???sebab semua buat xguna otak!!!

John Dillinger ni kalau nak cakap bodoh pun xjugak sebab kalau die bodoh die xkan boleh lolos kat tahanan lebih dari 2x tau…pastu die punye kering siap boleh gi gegar bank tanpa pakai topeng…Kat Malaysia rompak kedai mas pakai topeng pun kantoi..KENAPA???Sebab BONGOK sgt perompak Malaysia ni!!!yang paling best die rompak 24 bank yang besar2…

Even kene tangkappun die siap boleh saiko polis ma…die punye taktik sampaikan die boleh ceroboh masuk balai polis berbual dengan polis yang siotnye polis siap boleh layan die macam xde apa2 je padahal misi diorang buru die…So advice saya tgk la cite ni beli CDpun xpe…hahaha!!!(bukan akupun yang kaya kalau korang tgk wayang)

p/s:

– best dapat tgk wife saya senyum sebab dah lama die kuarkan ayat :
“Abang jom tgk wayang…”

dan jawapan nya agak menduka citakan iaitu :
“nanti2 la sayang…bz la lately…”

– kepada penjenayah2 yang sembang je kuat sebelum nak kata diri tu hebat sangat sebelum buat jahat belajar dulu…ni baru nak kencing skali kantoi!!!hahaha!!!itupun ada hati nak cakap diri tu hebat!!!

– Sebelum nak gebang pastikan cable cukup kuat yek…nnt makan diri sendiri bro!!!

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Blogging, Familia, Movies. Bookmark the permalink.

3 Responses to >-=PreView WaYaNg =-

  1. BeaN MorENo says:

    >tgk2 jangan xtengok…best…

  2. >nanti aku pun nk tgk jugak..hee!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s