>-= KemBaLI kE AlAm BloGGinG=-

>

Setelah lama menyepi dari arena blog ni…akhirnya saya bangkit dari tido kerana tersebtak dengan isu2 yang sememangnye lebih hebat dari berita panas Melody…hahaha!!!Kepada rakan2 blog yang sememangnye menantikan hasil karya penulis no 1 satu asia macam saya ni sabo eyh…biasala orang tengah sedap…bende lain lupa la…Ni pun sebab saya agak ada masa terluang so saya mula la nqak merapu skit2…So kepada blogger2 yang dah lama menyepi tanpa album(pergh macam lefthanded plak) jom kite meriahkan dunia blog ni semula…dulu best je masing2 ada je bende nak ditulis…Okla start from now(pergh speaking london ma!!!) saya akan mula menulis untuk korang sebab otak dah terlalu byk input yang teroutput…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Blogging, Jokes. Bookmark the permalink.

One Response to >-= KemBaLI kE AlAm BloGGinG=-

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s