>-= JuaRa EPL TeAM YaNg SaMa =-

>

Sebenarnya bengang jugak tgk gambo nih…Yelah team rival bai yang menang…Apa2 pun season ni memang Man U satu team yang agak kuat la…saya akui tu…Liverpool pun kuat tapi defensive agak kureng ar cha…xkisahla kite kalah season nih memang alasan yang sama jugak…
“kite tunggu season depan”

Harap2 kekalahan season nih memberi satu pengajaran untuk team Liverpool supaya memantapkan lagey barisan pertahan yang sememangnye teruk…Dah tau defend jaga gawang la
kalau nak naik atas score jgn jadi defend tukar la jadi striker…Kalau defend just past bola ke atas then marking orang team opponent…

K lah cakap lebih2pun bukan Benitez nak ikut strategi sayapun…Asyik2 gune strategi yang boleh makan team sendiri balik…Apa2pun to all Liverpool supporter…
“You’ll Never Walk Alone”

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Blogging, EPL, Football. Bookmark the permalink.

6 Responses to >-= JuaRa EPL TeAM YaNg SaMa =-

  1. Lifesaver says:

    >ada ke penyokong liverpool kat cni? hehe

  2. helena's says:

    >ADE!SAYA LA LIFESAVER!HAHA

  3. BeaN MorENo says:

    >hehehe…tgk sape kate liverpool xde penyokong…liverpool punye penyokong paling ramai kat dunia tau…

  4. MrYusSmile says:

    >haha..akupun Liverpool jugak dari dulu kini dn selamanya..berani menempuh kekalahan kerana kemenangan ada di sebaliknya..yg penting…jgn pilih team yg kuat kerana x bleh terima kekalahan diri…tu yg penting….chaiyok!!!!

  5. BeaN MorENo says:

    >hehehe…good boy…mcm ni baru la true fan…Fan liverpool bukan jenis sokong time menang jek…xpela…harap2 next season kite bangkit dengan 5 piala…

  6. Tevez says:

    >hahaha…adeih…mcm pelik jer ayat ko nih..ok2..no gaduh2..Glory3!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s