>-= BOTAK =-

>

Bila Otak Terang Ada Kemajuan

Saya buat ayat macam ni sebab bile tengok iklan2 yang wujud kat TV sekarang ni…
Bukan apa bila otak terang ada kemajuan dalam apa yang kite buat…
Cube korang tengok kalau korang perasan iklan2 zaman sekarang ni teramatlah
kreatif…Tula bila kite gune full limit otak kite macam2 yang kite nampak…
Bila imaginasi kite digunakan dengan betul maka kreatif tu akan muncul dan pencipta akan
tolong kite dengan memberi petunjuk die melalui ilham…

CREATIVE = CREATOR + MOTIVE

Bile kite berimaginasi maknanya kite tengah berada di alam asal kite dan kite sebenarnya
berada di “CRATIVE WORLD” yang mana kite boleh membentuk apa sahaja keperibadian
diri kite dan persekitaran dengan syarat kite menghormati the Law of Nature…
Mesti korang peningkan…biasala itu skit je yang dapat saya cite…
Saya kasi contoh eyh cube baca betul2…

Sebelum cawan tercipta…
manusia berimaginasi dulu bentuk cawan tuh…
So gelombang akan sampai ke creative world…
Maka pencipta alam akan memberi ilham kepada pencipta cawan macam mana nak buat cawan tuh…Pergerakan pembuat cawan tu akan menyebabkan cawan terbentuk…
Maka jadila cawan…

So tanpa membuang masa saya persembahkan iklan anak wayang yang saya rasa
teramatlah kreatif tapi jugak teramatlah saiko…kite layan….zasss….

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Blogging, comercial, Metaphysic, Video. Bookmark the permalink.

5 Responses to >-= BOTAK =-

  1. LifeSaver says:

    >mmg best abestos!creative babas!

  2. BeaN MorENo says:

    >ni perli ke apa???hahaha

  3. >haha…iklan raja drama nk beli aiskrim tu yg bongok…xpaham betol aku…sampai sekarang aku pikir knape penjual ais krim tu berlari time budak tu kejar..huhu

  4. SuFy says:

    >waaa..suterablogger cam baru muncul jek..hehehe…betol lar…iklan yg ade skrg mcm2 la~tp ade gak yg beshh..hihi

  5. BeaN MorENo says:

    >ayie hel -aku suke iklan anak wayang yang suzi tuh…betul2 touching…sufy – baru dapat bernyawa…bz skit ar lately…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s