>PENGUMUMAN…

>

Pengumuman penting untuk penyokong The Reds, Sang Merah, Team Burung
atau Liverpool FC saya ada buat satu blog untuk penyokong Liverpool FC…Hope dapat support korang…You will Never Walk Alone…

THE REDS

p/s :

– pergh tambah lagi satu blog eyh…blog lamapun susah nak update
nak tambah satu lagi…
– harap2 sesape penyokong the reds dapat mensupport blog baru ku…blog ni tetap akan saya update walaupun saya telah berumah escalator nnti…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Blogging, Football, Story. Bookmark the permalink.

9 Responses to >PENGUMUMAN…

  1. LifeSaver says:

    >cheh…berlagak…rumah ada escalator..hehehe

  2. >pergh…bukan belagar…takbur skit jek…

  3. BeaN MorENo says:

    >bukan belagak…takbur skit jek….hahaha

  4. ELeEa says:

    >Errr…pe kata wat lif skali bean..hehehe

  5. >blog baru??blog nie pun xhupdate2..ngee~~~

  6. BeaN MorENo says:

    >updatela…ko tunggu je eyh…blog ko aku xdapat masuk la…

  7. >aku takde mail ko..camne aku nak invite masuk blog aku yang mengerikan tu..agagagagaga!!!ko tinggal kaci mail jer..nti aku invite….

  8. PJ selamba says:

    >booooo liberFOOL!aaaalarikkkk!!! vrooommm!!

  9. >yer3x..sokong PJ…PJ..kite tetap disebelah PJ!ngee~~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s