>KEMBALI MENULIS

>

Hm…Dah lama sih xdapat tulis blog…shoutboxpun dah agak byk gak orang yang masuk…Followerpun dah makin ramai tapi entri xupdate2…Bile tengok blog kengkawan lain
semua ber”update” tau…Jadi saya xnak digelar beruang kutub tertimbus salji lalu saya mengambil
inisiatif untuk menulis entri yang entah apa2 ntah…hahaha..

Bukan apa…Saya lama menyepi dalam arena pembloggan disebabkan :

– Terlalu sibuk ngan keje
– Masa dah suntuk sesangat sebab tarikh keramat dah nak dekat sampe…
– Ramai kengkawan bloggers yang lain macam dah slow jek menulis…(pergh nak salahkan
orang lain pulak…hahaha)
– Banyak cubaan2 dalam hidup yang melanda hidup saya ni…

So harap2 dengan entri ni terubat rindu korang kat Bean Moreno yang hensem nih…hahahahahahaha….
Chow…

P/s :
– sebenarnya xtulis entri sebab penat sesangat pastuh malaspun nak menaip…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Blogging, Story. Bookmark the permalink.

7 Responses to >KEMBALI MENULIS

  1. LifeSaver says:

    >rindu pada bean yg hensem…ada pembetulan di situ..hahaha

  2. BeaN MorENo says:

    >hehehe…memang hensem kan…hahaha

  3. >hensem ke???laaaaaaa~~~

  4. wiseman says:

    >diri yang memilih…"senang & tenang"!…

  5. wiseman says:

    >naper la aku xleh masuk blog ayieHElena ye?…

  6. >private blog…ngeh3x~~~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s