>-= SaMaR2 DenGaN LumPuR SaMa Ke??? =-

>

Mesti korang pening baca tajuk entri nih…Memang saya nak kasi pening…Kalau pening gi la makan prostant jgn makan eramin plak…haha…xdela masa layan lagu kat youtube tetibe teringat nak layan lagu2 modern rock…Dulu walaupun saya ni merupakan salah seorang skinhead tegar tapi saya layan2 gak lagu yang macam Puddle of Mudd ni…Byk lagey band2 modern rock yang up masa zaman ni…contohnya macam Limp Bizkit,Linkin Park,POD,The Calling
dan macam2 lagilah band2 yang boleh menyentuh jiwa saya yang ganas ni…orang siap pelik tgk saya….dress up ngan marten fred perry semua tetiba hafal lagu camni…Itu la namanya Universal muzik…semua boleh masuk…xsemestinya seorang skinhead
kene layan lagu ACAB,OFFICIAL,BUSINESS,OPPRESSED (rudy moreno tuh idola saya)…Yela time tu saya benci gile hiphop…Yela lirik ntah apa2 ntah…hahaha…Klah ni saya kasi skit jek…cube hayati lagu Blurry – puddle of mudd nih :

You could be my someone

You could be my scene

You know that I will save you
From all of the unclean
I wonder what your doing
I wonder where you are
There�s oceans in between us
But that�s not very far


Dulu saya layan lagu2 macam ni time saya JK…yela time tu jahil nak baca quran pun susah…dengar la lagu2 macam ni…so xdela keje nak ngamuk jek(ngamuk ke aku)…hahaha…Yang pentingnye lagu ni memang best kalau kasi kat awek boleh leleh la orang cakap…Sebab kadang2 kite xnampak apa pengorbanan yang telah dibuat oleh orang yang kite sayang n sometime diorangpun xnampak apa yang kite dah buat untuk diorang…so bile kite ekspress feeling kite tuh melalui lagu…mungkin ada orang yang akan faham…betul xcaya cube buat…Klah korang layan la video nih :

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Bands, Blogging, Music, Video. Bookmark the permalink.

2 Responses to >-= SaMaR2 DenGaN LumPuR SaMa Ke??? =-

  1. >aku pun layan lagu blury nie.best!

  2. LifeSaver says:

    >ish..cover tu ada budak kencing la!!hahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s