>-= JaM BuMi YanG HanGaT =-

>


Pergh…panas2…
Semua Panas…Cuaca panas (uiks hujan pun panas)
Bandan panas…(minumla Wong Lo Kat)…
Kepala panas…asyik pening jek..(sapu minyak cap kapak..)
Tapi bile bumi panas…(tutup je lampu semua)

Inilah dinamakan Global Warming…
Semua jadi panas…
Itu pasal dalam Cite Remp_IT Spark cakap…
“Lu…bikin gua panaaaaassss jela…Cam lakhanat lu…”

So marilah kite tutup semua lampu sebab ia akan menjadikan bumi semakin panas…So maknanya kite akan jadi seperti orang zaman purba
duduk dalam gelap selama sejam…
APA!!!SEJAM!!!

8.30 mlm – 9.30 malam yek…
Jalankan tanggungjawab anda sebagai pengundi…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Blogging, Facts, Story. Bookmark the permalink.

7 Responses to >-= JaM BuMi YanG HanGaT =-

  1. >sejam jer,bukan ape pun…gi ler dok depan umah kira bintangdengan cik aien;tunang tersayang~yay!

  2. BeaN MorENo says:

    >hahaha…die duduk tempat lain…kalau sejam tuh duduk berdua gelap2…silap2 anak kuar awal tau…dapat kawen freee…hahaha

  3. >cehs bean,ko pikir ke laut eh???ajak ler satu taman join sekali.tgk bintang, oke!haisshhhh….masalah ini pokcik!

  4. BeaN MorENo says:

    >hehehe…ye ke???kalau ajuak ramai2 baik dok umah kire kambing…hahahaha…dating memerlukan privacy ma…

  5. >sejam tutup lampu macam xde kesan je kan? tp xpe. skurang2nya ada usaha. hik3.eh eh lupa nak bagi salam.Salam.saya baru sampai sini. hik3.

  6. >hehe..aku sokong jugak earth hour nie…kerna kempen ni…masa ku begitu berharga..yeahhh!!!

  7. LifeSaver says:

    >alamak..lupa la nak tutup lampu!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s