>-= PeRgh..SeMAkiN DekAt DaH Ni =-

>

Match semalam agak best…sebab apa???
Sebab Liverpool menang besar tau…
BAPE???
5-0
hahaha!!!

ayat penyokong Man U sebelum match Liverpool-Aston Villa

“Liverpool confirm kene tibai la malam ni…Aston Villa rank no 5 bro…”
“Liverpool menang nasib jek ngan Man U hari tuh ni tgk ar confirm xboleh makan punya..”

bila lepas match yang menang 5-0…

“Ala bolahla lawan team cap ayam…”
“Aston Villa bukan team besar…memang la boleh menang”

Nampak tak apa attitude penyokong Man U…
Ada je yang nak betah walaupun sebenarnya nak cover malu…hahaha…

Oklah ni saya jawab la eyh untuk penyokong Man U…

“kalau Liverpool makan Aston Villa 5-0…tu lauk…abis yang 4-1 tu apa cer…kat tempat sendiri plak tuh kene makan…lagey lauk…hahaha”
“xpela mungkin Aston Villa tu team ayam…abis tuh fulham lagey ayam…itu pun kene 2-0 nak cite apa???kite tgkla pulak minggu depan Man U lawan Aston Villa macam Mana eyh…haha”

untuk memuaskan ati saya n semua nah tgk kekalahan Man U minggu nih…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Blogging, EPL, Football. Bookmark the permalink.

2 Responses to >-= PeRgh..SeMAkiN DekAt DaH Ni =-

  1. >chelsea chelseachelsea chelsea

  2. LifeSaver says:

    >x nak tgk kekalahan MU….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s