>-= PeRgh..SeMAkiN DekAt DaH Ni 2 =-

>

Asyik2 cite pasal bola jek…Kalau Man U menang xpe jugak…
Berderet kalah…Harap2 next week xkalah la yek…

Tajuk entri ni lebih kurang cam yang lepas…
Tapi content entri ni lain…
Pergh baca jek entri ni bergegar dada tau…
tup..tup…tup…dah nak dekat dah tarikh keramat saya…
lagey beberapa ari jek…(yela 2 bulan x 30 ari+2 ari…= 62 ari…)
xsabo plak rasenye nak kawin
Kawan kite (puan syafa) dah selamat dah masuk ke alam baru…
Macam mana eyh puan syafa masuk ke alam ghaib…hahaha..
yela dulu cik syafa kan sekarang puan syafa…so title cik tu dah ghaib…
Harap2 Puan syafa bahagia ngan pasangan sparing die selamanya…
bukan takat anak cucu je…sampai bile2 la…

Saya ni pun xtau la nak buat apa…
so kene jalani hidup macam biasa n kerja keras cari rezeki…
ni semua latihan awal…nnt dah kahwin lagey kene kerja keras
hahaha…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Bloggers, Blogging, Familia, Story. Bookmark the permalink.

8 Responses to >-= PeRgh..SeMAkiN DekAt DaH Ni 2 =-

  1. >selamat berkeje keras..tunjuk kan kekerasanmu..err…

  2. fyna says:

    >huhuhuhu…chaiyok2….

  3. kEy says:

    >ahhahah~ nak kawen sme2 kamu la kawen la…savE duit kenduri kawen, lalala~ ahhah~

  4. BeaN MorENo says:

    >dazz – ko memang keras dazzz…aku lagy keras…fyna – hahahah…tqKey – jom…kaen sama aku…hehehe

  5. wiseman says:

    >heheh..kawen!…teruskan kawen…kawen..kawen..kawen…kehilangan kawan bujang lg 1….

  6. >yeahh..go go pokcik bean..

  7. LifeSaver says:

    >Yeah!!bean!kawin2!!Kawin x semstinya kita kehilangan kawan…cuma terhad je…tp kalo pndai, apa2 pon x jadi masalah.kan??rilex bro!think +ve!

  8. BeaN MorENo says:

    >hehe…thanx tu all…doakan apa je yang baik untuk wedding saya…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s