>-= RiaK & TaMaK xELoK =-

>-

Hm..Kite kan dah diberitau…
Sifat2 mazmumah tu kene jauhkan…
Kan ke mak kite semua anta gi sekolah agama…
Tulah…puja setan banyak sangat…
HAHAHAHAHA!!!

Ayat2 yang biasa saya kene…

“Bro liverpool dah xnak cup ke???ngan middlesbroughpun xleh makan”
“Ala liverpool main cam dak sekolah…”
“Rugi beli Torress tak pangsen…”
“Bro asyik2 tunggu season depan jek…”

Tapi semalam apa cerita yek…hahaha!!!
JUARA KELAB DUNIA kene ngan kelab yang xmasuk competition even piala uefa…

FULHAM 2-0 Man U…

Dengar cite gol keeper xbolos dah lama…
nah amik ko dua match 6 gol…apa mau cerita…
Bangga sangat kan…
Kene Lipat plak depan gol…GERA(sape nih) bagi silang gunting takraw je…xleh tangkap…

Perbezaa antara penyokong Man U ngan Penyokong Big 4 yang lain…

– Penyokong Man U kebanyakannye terlalu riak penyokong lain rileks jek…
– Penyokong Man U suke confident awal…penyokong lain tunggu match baru cite…
– Penyokong Man U akan berkokok bile menang jek…bile kalah smspun xreply…hahaha…
– Penyokong Man U xbleh terima kenyataan kalah…pastu suke mengungkit kemenangan silam…KENAPA???

Ok bile kalah or xdapat menang cup…ayat diorang sentiasa macam ni…

“Man U dah menang banyak kali…kasi can team lain”
“Asyik2 Man U je pegang cup…ni pun dah dua cukupla…”
(uiks itu ari bukan cakap nak lima ke???lagipun cup apa yang Man U pegang tuh…hahaha)

ALEH team lain pun pernanh menang cup…nak cite juara liga newcastlepun pernah menang…
Nak cite menang Champions League…Liverpool lagey byk kali menang…Kalau nak ikut sejarah la…Tapi xpe…kite tunggu season ni…
IGT!!!Tinggal satu point tau…jangan lupa…hahaha…

p/s:

  • jgn amalkan sifat berlagak awal2 yek..
  • harap2 malam ni liverpo0l menang la sebab boleh tolong arsenal n chelsea…
  • dengar lagu ni sebelum lawan malam nih (jodin spark pun tau nyanyi lagu liverpool):

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Blogging, EPL, Football. Bookmark the permalink.

3 Responses to >-= RiaK & TaMaK xELoK =-

  1. kEy says:

    >adeh asal pEdas sgt nih~xsume peny0kong MU mcm tu l0r~

  2. BeaN MorENo says:

    >hahaha…tepi kebanyakannya tau…

  3. LifeSaver says:

    >sape sbnrnya tamak & riak ni…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s