>-= Apa YanG PenTinG…KerJasamA =-

>
http://www.magicwidgets.com/widgets/mw-clocks/show.swf?baseURL=http://www.magicwidgets.com/widgets/mw-clocks/&clickURL=http://www.magicwidgets.com/&linktype=0&clickLABEL=MySpace%20Clocks&type=5&cl=8&scale=74

tik tok…tik tok…
pergh masa semakin hampir
macam xcaye jek dah bulan 3 nak masuk bulan 4
bile dah sampai 28 hb ni…
hati dah mula rase gelisah
rase xtentu arah
sebab lagey 3 bulan saya akan berkahwin
bile dah time2 macam nih…
mula terpk…
baru la nak start muhasabah diri…

* Dah bersedia ke aku nak kawen???
(kalau xsedia yang ko pegi gatal bertunang sape suruh)
* Layak ke aku jadi suami kepada seorang perempuan???
(kalau xlayak mak ko mesti xbagi ko tunang)
* Boleh ke aku bagi makan n jaga anak dara orang???
(uiks lupa ke???kan sekarang nipun memang dah macam tuh…cukup jek)
* Nak ke die dengar cakap aku???
(ntah eyh…harap2 die dengar la…)
* Boleh ke aku bahagiakan dia???
(boleh kot…)
* Sudi ke die kawen ngan aku???
(apa punya soalan la…kalau xsudi xkan die sanggup ikat tunang)
* Macam mana eyh hubungan aku ngan kawan2 lepas nih???
(hm…harap kawan2 dapat terima aku seadaanya)
* Boleh ke aku tgk bola ngan member2 kat mapley lagi lepas nih???
(boleh kalau bawak die sekali…kalau tak boleh blah…)
* Sempat ke aku berblogging la???
(yela maklum lah dah kawen mestila ada dapat projek baik…haha)

walau apapun persoalan dan jawapan…
masa xboleh patah balik…
Pencipta dah ciptakan die untuk saya…
Pencipta dah tentukan yang tarikh tu akan tiba…
So apapun yang berlaku saya kene hadap jugak denagn hati yang terbuka…
hadap dengan redha dan berserah supaya dijauhkan dari perkara2 yang merosakkan…
Doakan semoga saya berjaya mengharungi ranjau2 sebelum menempuh alam perkahwinan yek kawan2…

“You spin my head right round, right round
When you go down, when you go down down”
***FLO RIDA – RIGHT ROUND***

http://www.magicwidgets.com/widgets/heart/singlegrungeheart.swf

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Blogging, Familia, Jokes, Story. Bookmark the permalink.

11 Responses to >-= Apa YanG PenTinG…KerJasamA =-

  1. helena's says:

    >aaa ni jeles ni,.nak kawen jugak!

  2. CikYana(",) says:

    >waaa da nk kawen da encik bean ekjgn lpe jmpt cik yana yer..hehehehehe

  3. BeaN MorENo says:

    >cik hel – uiks…apa yang jeles nye…cik yana – bulih2 xdok ha…

  4. >wonderpet wonderpet kami datang….hehe…oit bean..sabar2 masa tu akan muncul…apa2pun selamat melangsungkan perkahwinan eaa….cayaa laaa kau….dalam bracket (trademark nubhan.hehe)

  5. nurul aien says:

    >i love u too abdullah hafiz…mmmuaaahhhzzz…

  6. ELeEa says:

    >Alahaiii…sweetnya entry kali nih…hehehehe…Insya Allah…beserah byk2 pd Dia…moga sllu bahagia la hndaknya…

  7. Cik duRra says:

    >jadilah seowg suami yg bertanggungjawab..didik isteri dgn baik..anda adlah ketua keluarga..more be resposblty..ha3…sronok klu kawen..leh gatal lebeyh2..xde sapew nak marah..may god bless ur journey..

  8. BeaN MorENo says:

    >bean 2 semua – hahaha…tq semua…doakan kebahagiaan saya yek…hehehe

  9. >ceh..ni gelabah nak kawen la ni yer..ala mula2 semua pun tak ready, nanti ok ler tu..huhu..selamat berbahagia..ingatkan nak kawen bulan 3 nih..bulan 6 ada cuti skolah ker?

  10. LifeSaver says:

    >erm…persoalan tu dah terjwab oleh saya….”best kwin bean!!”hahaha

  11. BeaN MorENo says:

    >lifesaver – tu yang xsabo den nak nunggu tuh…hahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s