>-= Gi GaNu MeLANCoNg =-

>Semalam saya gi jenjalan ke ganu…pergh best siot…sampai terlupe nak buat entri tau…seronok sebab saya pegi sorang je…kalau pergi dua orang xbleh la seronok sebab die jadi dua ronok la…hahaha…

xdelah tengah saya berjlan2 kat ganu ingat nak la bawak buah tangan untuk family…pergi la saya seorang diri nak beli kepok lekor…sampai jek kat kedai tuh saya tanya la makcik tuh..

bean : makcik sibuk nampak…tengah buat kepok lekor ke???
makcik : hm…eyh xdela…makcik tengah repair moto nih…
bean : uiks…makcik ni dah nyanyok ke???kan makcik tengah uli kepok lekor tuh…
makcik : Dah nampak lagey nak tanya ke!!!patut bukan aku yang nyanyok ko yang nyanyok!!

punye marah makcik tuh sampai dia campak kepok tu kat muke saya…pastuh ngan selamba die cakap..

makcik : dah loh malah mokcik nak layang mung…gi buak assaimeng dulu…Buak hok no tige selalu…

Rupe2nya makcik tu cin yanna upenye…task die macam ni :

The rules of the game get posted at the beginning.
Each player answers the questions about themselves.
At the end of the post, the player then tags 5 people and posts their names,
then goes to their blogs and leaves them a comment, letting them know they’ve been tagged.
Let the person who tagged you know when you’ve posted your answer.
END


THE QUESTION IS…
**Hm…Number one!!
What were you doing 5 years ago?In 2004??
–still amik diploma…biasala orang susah sambung belajarpun lambat
–time ni masuk2 je dah kene buang asrama sebab buat hal tapi yang best pointer gua 3.45…jangan marah…
–saya jumpe n belajar tentang perangai orang…
–duduk umah sewa wak tasirin…si pembela toyol…
–mula nak cintan2 ngan tunang saya ler…

**Number Two!!
What were the 5 things on your list today?
–laptop toshiba gua la
–Nak buat entri hari nih
–my phone..5610 expres music
–amik tunang bawat gi mama naik viva (save minyak ma…)
–balik umah nak tido

**Number Three!!
What are 5 snacks that you enjoy?
–cokolat perut terbuasir…(ferrero roche)
–nasi goreng ikan masin
–chessel
–megi ayam
–pizza royal massala

**Number Four!!
What are 5 jobs you’ve had?
–1st job..keje KFC
–2nd job..keje Salesman hp
–3rd job..Keje Salesman barang
–4th job..keje Teshnician kat thundermatch
–5th job..keje IT Speacialist

**Number five!!
5 persons that i love to tag?
–wiseman
–karipap
–Cik rerama pink
–Cik rerama syafa
–Cik dazzzzzzz…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Bloggers, Blogging, Story, TAG. Bookmark the permalink.

15 Responses to >-= Gi GaNu MeLANCoNg =-

  1. kEy says:

    >hahaha~ xlwh blah btul, ingat ape td~~ahakZZ~

  2. BeaN MorENo says:

    >key – hehe…kebosanan tahap ciapn terbang la kalau dah entry jadi gitu…hahaha

  3. kEy says:

    >hahahahahah~ gitu ek…=PahakZZ~

  4. BeaN MorENo says:

    >huhu…memang la…malam2 xbleh tido…dari nugmpat xtentu pasal atau bershuffle baik buat cite ngarut dalam blog…huhu

  5. PJ selamba says:

    >cite ngarut raja lawak minggu lepas tuhaha…ko tag wiseman byk²dia tu pemalas buat tag!

  6. LifeSaver says:

    >hak3…ingatkan gi ganu btul..ehem2..nama bakal pengantin pon ada..bz2!!hik3

  7. CikYana(",) says:

    >siap doh ke??bgus2..cmtu la..huhup/s:hek eleh die nie..siap perli2 org lg ek..

  8. >omg!adakah nama itu mrujuk kpd diriku ini???tiba2 rasa cm terlupa nama sndiri la…

  9. Joaquin says:

    >trg memang best…

  10. >hik…pagi tadi baru makan kopok lekorr setapp…

  11. helena's says:

    >nak tompang gelak..miahaha

  12. >kena tag ar ni..adus…malas tul ar…xde org lain ke nak tag…?ko sokong ye pj..hampes 1000x ..nanti ar…

  13. ~cik manis~ says:

    >adakah ini entry berbntuk tag?keke

  14. FaDLi says:

    >haahaa…nervous plak aku bace tadi, makcik kropok lekor mane yg brani mati baling kropok kat muke pelanggan… hhehehhe

  15. >mukadimah siot jer…cehhhganu tu kg nenek dazz tau..jgn memain..ekekeke

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s