>-= RaHsia KeYaKInaN =-

>

Pergh rindu ar plak…Lama xmenulis akibat masa yang yang begitu ketat(igt spender je ke ketat)..
Banyak kejela minggu lepas…saya kene buat byk laptop customer(besh2)
Hari ni saya nak cite macam mana nak dapat keyakinan dalam hidup ni…
Bende nih saya belajar dah lama tapi xamalkan tu yang terumbang ambing macam duk kat laut…
Sekarang saya dah stabil dan dah dapat rentak…Apa yang saya nak InsyAllah dapat…
Dulu nak dapat keyakinan yang macam ni teramat la susah…Rase macam ruse yang nak lari dari perangkap tau…Apa yang perlu korang buat untuk dapatkan keyakinan tuh :

1- Taat
2- Sabar
3- Sungguh
4- YAKIN

Seperti yang korang tgk nak dapat YAKIN tuh bukan senang n korang jangan igt korang pergi wisma yakin korang boleh dapat yakin xpun jumpe Mohd Yakin Othman(ooops main sumpit je gua…)Kalau korang apatpunla jumpe Mohd Yakin Othman xsemestinya korang dapat ngorat die…hahaha…K lah korang pkla sesuatu untuk mengubah hidup korang…Nak dapatkan satu kehidupan korang yang ringan n best korang kene la korbankan sesuatu iaitu “CONFORT ZONE”…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Blogging, Metaphysic, Story. Bookmark the permalink.

6 Responses to >-= RaHsia KeYaKInaN =-

  1. >ala relax ar bro bean..janji wet masyuk kan..

  2. helena's says:

    >tak paham bole tak??ngee

  3. PJ selamba says:

    >1- Taat2- Sabar3- Sungguh4- YAKINerminsyaAllah beanakan ku usahakan

  4. BeaN MorENo says:

    >kf – boleh la…nak kate masyuk pun ade komitmen lain…helena’s – bole apa???PJ – hm bagus2…

  5. LifeSaver says:

    >kalo confident??sama x dgn yakin??hik3kalo wiseman baca comment ku ini..pasti kepala nya dihentuk2 ke dinding.hahaha!

  6. Anonymous says:

    >apa yang saya cari, terima kasih

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s