>-= Aku YaNg xRomAnTIk =-

>

Selalu bile time valentine jek orang sibuk bagi bunga la…pergi candle light dinner la…
Tapi saya just bawak tunang saya berjalan kat sungai wang n low yatt untuk cari barang computer untuk customer…Nasib baik la tunang saya faham…
Kalau pompuan yang mempunyai tahap kesabaran bawah 5 dah lama kene smack down…
Pernah sehari sebelum Valentine tunang saya cakap…

“Abang…saba dapat bunga…abang xdepun bagi bunga kat b…” “Hm..nant esok abang belikan yek…”
Tapi disebabkan ketidakromantikan saya ni saya boleh terlupa nak belikan apa yang tunang saya
mintak tuh…Tapi saya xtau kenapa jadi macam tuh…mungkin sebab otak kanan saya terlampau fokus nak cari duit ko…atau mungkin terlalu “desprate housewives” untuk mencari sumber kewangan…hehehe…
Untuk tunangku yang tersayang terimalah pantun ini…

Burung Kedidi di atas peti… Memekak2 mencari padi… Tahun ni abang terlupa beli… Tahun depan sedozen abang bagi…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Blogging, Familia, Story. Bookmark the permalink.

6 Responses to >-= Aku YaNg xRomAnTIk =-

  1. CikYana(",) says:

    >aik cmne leh terlupa beli bunga tuk tunang???cian dier..hikhik

  2. BeaN MorENo says:

    >hehehe…terlampau bz la cik yana…

  3. CikYana(",) says:

    >yeke?lain kali jgn lupa tauhati tunang kna jge:))

  4. LifeSaver says:

    >ehem3..xpe..bukan sedozen je..selori abg beli kan ye..jgn majuk2..

  5. aH Lian~ says:

    >ouh,wahhhh tak sangkapokcik bean berpantun lak…kiut jer tunang pokcik, kan?pic baru yg cumel sgt!tunang pokcik tau, bkn pokcik!

  6. helena's says:

    >ahaha~kelako tul..memang tak romantik langsun!tp pantun tu best!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s