>-= AkU DiKEjaR Ah LoNG =-

>

Di zaman yang harga minyak (minyak tanah,sapi,petrol) semua naik…Duit pun xbape nak ada…
Jadi untuk meneruskan kehidupan ini terpaksa lah saya pergi mencari lubang duit…
Jalan punya jalan..ada seorang gurl n seorang boy datang jumpe saya lalu berkata…
“bro lu hutang gua punya budak xmau bayar…”
“weh gua belom lagey pinjam ma…ini baru mau cari lubang pinjam duit…”
“lu bukan bean moreno ka…lu ade blog kan…blog lu dah top skang…”
“memang ar tapi apa kene mengena blog gua ngan hutang lu..”
“lu tunggu jap gua tnjuk sama lu”
Lalu gurl tu bukak laptop die pastuh tunjuk blog saya…
Alamak!!!!
cik hel : anda telah ditag bean…hikss..
hati saya panas ar nih…bukan panas sebab kene buat tag tapi sebab lepas tunjuk je tag tuh gurln boy tu terus blah tanpa khabar…rupa2nye bile saya baca surat khabar rupanya die la cik heln PJ Selamba yang suke tag orang tuh…tapi cik hel punye pasal saya buat la tag tuh…
Rules: It’s harder than it looks! Copy to your own note, erase my answers, enter yours, and tag 10 people. Use the first letter of your name to answer each of the following questions. They have to be real…nothing made up! If the person before you had the same first initial, you must use different answers. You cannot use any word twice and you can’t use your name for the boy/girl name question. Have fun!


1. What is your name?

Bean Moreno


2. A four letter word:

BEST

3. A boy’s name:

Brandon (pergh nama orang putih)


4. A girl’s name:

Baby Athirah (bukan awan dania)


5. An occupation:

Big Boss


6. A color:

Blue (pergh memang lucah beb)


7. Something you wear:

Bag Targus


8. A food:

Bread


9. Something found in the bathroom:

Bathroon soap


10. A place:

Bossini butique


11. A reason for being late:

Bangun lambat


12. Something you shout:

B***H!!!


13. A movie title:

Bride War


14. Something you drink:

Beer (root beer) tg pk bukan2…


15. A musical group:

BSB(pergh lembutnye aku hahaha


16. A street name:

Bangkok Road


17.. A type of car:

BMW 3 series


18. A song title:

Burnin Up (Jonas Bro)


19. A verb:

Bike



pergh…settle gak hutang saya nih…hehehesorry lambat la buat task ni banyak keghoje teman ni ha…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Bloggers, Blogging, TAG. Bookmark the permalink.

10 Responses to >-= AkU DiKEjaR Ah LoNG =-

  1. PJ selamba says:

    >ekekekeadeh adehapa benda ko jawab ni bean?ko tak ikut peraturan ke?bukan kena jawab ikut first letter nama ko ke?kalau nama bean bukan ke kena start dari ‘B’?ni ape benda dah aku tengok…semua huruf ko amik nihaha

  2. FaDLi says:

    >huhuhuh… aku ilang ah long betol2 tadi… huuhuh

  3. PJ selamba says:

    >hehebaru aku tau minat bsb tu lembut ke

  4. LifeSaver says:

    >sy pon x siap lagi hutang en PJ..lalalala~ malas!

  5. BeaN MorENo says:

    >PJ – xdela…hehehe kan dulu kalau orang minat bandboy ni digelar lelaki gentle(lembut)…pada hakikatnya dulu memang aku minatpun…hahahalifesaver – siapkan utang tuh…

  6. BeaN MorENo says:

    >PJ – xdela…hehehe kan dulu kalau orang minat bandboy ni digelar lelaki gentle(lembut)…pada hakikatnya dulu memang aku minatpun…hahahalifesaver – siapkan utang tuh…

  7. >sik bek aq tak kna tag nie ..

  8. helena's says:

    >mcm kejam lak cikhel lam cite fantasi kamu bean!kahh

  9. >tagline yang cun…lu nak cari alpha…kat selayang os gua nama dia alpha.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s