>-= HeBaTKu…ALLAh LaGEY HeBat =-

>


“pergh…award lagey bro…HEBAT…”

“ala award ni biasa je…kalau aku HEBAT…ALAH lagey MAHA HEBAT..”
“macam mana nak dapat award nih…macam susah je…”
“apa yang susah ko nak angkat gajah pun boleh..mintak je kat DIE…(padahal ternampak iklan extraboost)”

Ini lah awad yang ke 6 kot saya dapat sepanjang menjadi blogger terulung nih…
Dulu asyik terliru (mcm upin&ipin nampak ayam goreng) bile nampak blog orang lain
dapat award...Tapi macam biasak ar…Kite mintak kite dapat…huhu

Oklah anyway tq to cik yana kite atas award yang begitu berprestige (kalah grammy award) ni…

Terharu rase hati ini untuk menerima award yang memang dinantikan seluruh pelusuk dunia ni…Ultramen pun xbley dapat tau apatah lagey spacecop gaban & cybercop…
Kalau saya rajin nant saya creat satu award untuk korang semua (sebab sekarang ni dalam mood malas nak buat keje..hehehe)…

INGAT YE…

1) memaafkan
2) berterima kasih
3) bersyukur

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Award, Blogging, Metaphysic, Story. Bookmark the permalink.

6 Responses to >-= HeBaTKu…ALLAh LaGEY HeBat =-

  1. Moon says:

    >memaafkn, berterima kasih, bersyukur,dan mati..

  2. BeaN MorENo says:

    >uiks…pelik bunyi nyer ni…hantu gigi…main kasar nampak…hahaha

  3. LifeSaver says:

    >erm..tu award sesuai utk lelaki..kalo bg kt sy..nmpk pelik plak..hik3

  4. >tahniah dpt award bean!asyik trma ja, bila nak bagik award lak?yg pnting, jgn lupa diriku ini~hik3…psst2, award yg kiut n tomei shj yg layak d berikn utk rama2 ya!haha..demand!

  5. Ridhuan says:

    >eh betul la cekgu.. asyik terima je kan.. bila bean nak bg award lak ni..😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s