>-= PeLiK TeTaPi BeNar!!! =-

>

Pelik tetapi benar
ramai yang tertanya2 apakah rahsia kejelitaan saya…pergh…
“korang igt aku pompuan ke???”

xdela ramai yang pelik bile baca entri TAG saya kat bawah nih…
ada yang tanya..
“bro tu macam lagu2 baru jek…mana ko dapat…”
jawabnye…
“Saya download la sayang..xkan curi kat Music Valley plak…”
Tak kurang yang puji…
“Bro ko ni up to date ar…lagu2 mesti banyak yang best2…”
jawabnye…
“Memang ar aku rajin…Kalau nak carila…”

Tapi walau apapun yang korang pk…Saya di sini sedia membantu…
kalau kebosanan dengan playlist korang yang lapuk saya sedia berkihdmat…

dengan pengalaman lebih 20 tahun menyediakan makanan2 music…
xkira sapa anda…
pemusik…
ahli perniagaan…
askar…
polis…
malah
tokey kedai makan.
..

Jika anda mencari sesuatu yang beza dari orang lain mai la ke BLOG saya yang menyediakan kegembiraan kepada anda walaupun anda seorang pengembala lembu…
JOM KE(bukan Mr KE ye cik life saver) :

BEANS MOBILE

Sedutla sepuas2 hati yek….heheheh…percuma tau…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Bloggers, Blogging, Story, TAG. Bookmark the permalink.

7 Responses to >-= PeLiK TeTaPi BeNar!!! =-

  1. FaDLi says:

    >Jika anda mencari sesuatu yang beza dari orang lain mai la ke BLOG saya yang menyediakan kegembiraan kepada anda walaupun anda seorang pengembala lembu…pengembala lembu tak gembira ke bro?

  2. >gua tiba2 jadi seram sejuk masuk bean nye blog…bean ko bela hantu apa…? lain macam je ne.akhirnye…aku dapat masuk blog bean…

  3. LifeSaver says:

    >uiks???Mr KE plak ada dalam en3 kali ni…betapa glomour nya bakal pengantin baru ni..malu :p

  4. BeaN MorENo says:

    >fadli – ntah eyh selalu aku tgk india yang jaga lembu muke tensen jek…syareena – time kasih sebab kasi sedekahzahari ismail – bukan ade hantu…hanya orang2 beriman jek dapat masuk blog nih…lifesaver – memang saya nak popularkan bakal pengantin saya kan pak andam…hehehe

  5. >best ke??bolee challenge ares x??

  6. LifeSaver says:

    >pak andam???sesuai gitu2 apek!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s