>-=ImbAUan 310808=-

>

Korang mesti pelikkan apa yang aku nak ngarut kali ni…Mesti ada yang tanya apakah itu 310808…
Ada yang kata itu HARI KEMERDEKAAN…memangla itu tarikh kemerdekaan tahun lepas…Tapi
saya nak cite yang ni adalah tarikh di mana darah saya n Nurul Aien menjadi manis semanis2nye malahan lebih manis dari Coffee Bean Belgian Chocolate…hahaha

xdelah ni tarikh tunang saya ngan Nurul Aien…Banyak rahsia yang saya xcite disebabkan nak jaga hati beberapa pihak…tetapi hari ni saya dedahkan tarikh sebenar pertunangan saya…So sape2 yang terkene trick saya haraplah maafkan saya…Kan memaafkan itu sesuatu yang dituntut dalam ISLAM…So sape yang xmemaafkan pk2kan lah ye…

Saya bukak balik tarikh ni bukan apa…Bile saya tgh sedih or xhepi gambar2 majlis nih boleh buat saya tersenyum sendiri dan bersyukur dengan diri saya nih…
Bersyukur pada pencipta saya…

KENAPA???
Sebab bile igtkan tarikh ni saya terkenang ade jugak gurl yang nak terima lamaran saya yang
sememangnye serba kekurangan nih…tu yang buat saya gegile bersyukur hahaha…
so apa2halpun korang tgk ar gambar2 die eyh…

Kepada tunangku yang tersayang …

“Abg sayang baby yang teramat sangat & sayang ni datang dari hati bukan paksaan”

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Blogging, Familia, Story. Bookmark the permalink.

11 Responses to >-=ImbAUan 310808=-

  1. Raihanna says:

    >fulamak…romantik seyyyy… moga bean bahagia ngan tunang tersayang…may both of u will be forever in love….

  2. BeaN MorENo says:

    >raihanna – tq beli mas…hahahaha

  3. QueenMIA says:

    >selamat selamat tengahari jugee ;]]]

  4. >wahhh…lapo nasik minyak lakmawar merah dipetik si terunaterselit manis disanggul darabean & nurul aien sehati sejiwamoga kekal ke selama-lamanya:D

  5. BeaN MorENo says:

    >HEHEHE…AKHIRNYE KO MUNCUL BILE AKU SERU KO DENGAN CARA JIWANG…WAHAI DAZLAILA…DAAAAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ……..

  6. PJ selamba says:

    >adesbila la aku nak bertunang pulak ni….

  7. aH Lian~ says:

    >perghhhh,pokcik bean ayat!memang tak leh blah tuuu…~

  8. >baby pon syg abg teramattttt sgt!!!muahhhh3….

  9. BeaN MorENo says:

    >uiks…apahal nih…baung tebiat ke cik rerama…

  10. >i lop ur tarikh pertunangan..ngee~~pape2pun bean semoga bahagia hingga akhir hayat bersama tunang tersayang.dah nak kawin eaa dye..bagus2…

  11. LifeSaver says:

    >chewah!!!moga kita sama2 mengecap bahagia bersama2…bersama2 dgn psagn masing2 la…hik3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s