>CiTe "Geng"

>

Mesti ramai antara korang yang dah tau pasal katun kembar yang memang licik dan nakal

upin dan ipin..(tapi kalau kat batu pahat org panggil boy dan bob)…hahaha…gurau jek…Saya sebenarnye xminat sgt pun cite upin dan ipin ni sebab asyik2 kat youtube

Tapi sebenarnye itu taktik marketing diorang untuk memperkenalkan cite ni n sekarang baru saya realize(dalam bahasa banjar sedar) taktik diorang berjaya sehingga kan saya yang macho bergaya nih tertunggu2 bile agaknye kuar cite ni…sebab bile saya tgk preview…bagi saya nilah citer 3d pertama Malaysia yang boleh menggegar buaian(oops DUNIA)…

Sepanjang saya tgk cite ni byk unsur2 POSITIF yang memang boleh membina bangunan(oops salah lagey…)membina sahsiah kite terutama sekali budak2…So kepada bloggers2(pergh dah plural tambah lagey s)…Terutama sekali blogger yang terase die comel tetapi “hulk hogan


(yang sememangnye ganas…buas…n unik..haha) tontonlah cite ni yek…Nah amik ko preview nih…:

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Blogging, Movies, Story. Bookmark the permalink.

11 Responses to >CiTe "Geng"

  1. >12 feb ni kuar panggung kan…he he he…..mesti layan ini muvee….support muvee mesia..(^_^)♥Yanie Putrajaya♥*********************************

  2. azmalina says:

    >tenks fer be my follower. nk full name lay? nk link u. nice blog btw.

  3. ayie_helena says:

    >i lap upin & upin!!!!ayam gorengggggggggggggggg…..

  4. PJ selamba says:

    >cumel tapi hulk hogan?hahasorang je yg perasan comel kat siniekekekejangan marah yelarikkk

  5. PJ selamba says:

    >ayie helupin & 'upin' ke upin & ipin?lalalalala

  6. >ooooohh,diriku sgt mminati katun iniiii~jom g tgk wyg ramai2~

  7. LifeSaver says:

    >mcm ku kenal je sape c comel yg hulkhogen tu..kah3…

  8. BeaN MorENo says:

    >hahahahaha….korang kalau tau sape comel n hulk hogan tuh…jgn bagitau polis sebab die merupakan makhluk buas yang diburu perhilitan sjrg…

  9. >yer inchik pj..cik hel silap taip…upin & ipin..ngee~~~~~thnx inhik pj….

  10. LifeSaver says:

    >huh!!nak report polis perhilitan jgk!!

  11. Raihanna says:

    >kiutttttttttttttttttttt….suke nye upin dan ipin….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s