>CiNtaKu PaDaMu

>Ku cinta padamu…

Hanya tuhan dan hatiku tau…

Kau robek hatiku menjadi seribu…

Kau uji diriku..mentalku..dan kesetiannku…

Mengapa perlu begini…

Aku terkilan dan memendam rasa….

Tiada apa yang dapat ku kata…

Bila berlaku peristiwa sebegitu…

Kau Kaburkan mataku…

Mata rakan2ku…

Dan mata peminat MU…

Chelsea pula kau bedal….

Walaupun sememangnye mereka xkebal…

Hanya nasib dapat ke final liga juara2…

Itupun kerana seri satu sama…dan dua sama…

Kini kau bangkit tunjukkan kuasa…

Selepas ini Bacalah mentera…

Hapuskn Setan Merah semua…

Kita keluarga burung…

Bukan untuk dihancurkan macam terung…

Owh Liverpool ku…


“You’ll Never Walk Alone…”

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Blogging, EPL, Football. Bookmark the permalink.

25 Responses to >CiNtaKu PaDaMu

  1. >Inchik bean nie kipas mati liverpool eh..😉

  2. BeaN MorENo says:

    >bukan kipas mati…kipas susah mati…hhahamemang ar…

  3. ayie_helena says:

    >chelsea ngn liverpool mane hebat??llalalalalalala…

  4. >hoh!!!kompom man utd yg hebat kan2..lalala…*jgn marah*

  5. >aku tak tau pape pasal bola..muahaha…

  6. >aku pon tak tau…hik3…

  7. LifeSaver says:

    >Ler..ingatkan bingkisan utk yg tercinta ke..hahahaha~ suspens je!

  8. PJ selamba says:

    >ermaku ingatkan puisi aparupanya hang kutuk chelsea errtakpatunggu hanggrrrrr

  9. LifeSaver says:

    >Pj nmpknya marah~

  10. Moon says:

    >go go red devils!!!haha.liverpool will walk alone!(adekah aku akan mati berkata sebegitu pada kipas susah mati liverpool)

  11. ayie_helena says:

    >aku sokong inchik pj selamba…chelsea chelsea!!hahaha

  12. Ridhuan says:

    >huh bean minat liverpool yg main dengan boring haha

  13. helena's says:

    >en bean,,,cayalah!!ekeke torres pakwe sy tu memang sudah terbukti kehebatannye,,emmuaah untuk torres ku,,hiksspj chelsea ke??cehh tak best langsung,,haha liverpool memang power!

  14. BeaN MorENo says:

    >to all -> malas nak berkata apa…walau apapun kata2 korang…season ni liverpool xpernah kalah ngan team big four ye…ni die punye keputusanliverpool man u ->> 2-1chelsea liverpool –>> 0-2liverpool chelsea –>> 2-0liverpool arsenal –>> 1-0so seboring manapun liverpool main team korang tetap di bawah liverpool yek…dan yang penting tunggu liverpool titik man u plak ok…Tunggu……..

  15. Moon says:

    >”tunggu liverpool titik man u plak” err..rse nye itulah ayat yg paling memanaskn ..esh4..

  16. Raihanna says:

    >COOL..lalala..ingatkan nak bagi sjak kat buah ati.. rupa2 nya..haish…

  17. LifeSaver says:

    >fakta2 yg bean type tu adakah benar??diriku tidak mengambil berat akan hal ini~

  18. >bean,,tengs visit my blog yeah…MU rox..!!heheheheh…

  19. >bean,,tengs visit my blog yeah…MU rox..!!heheheheh…

  20. PJ selamba says:

    >chelsea chelsea!give me 5 helena! (ayie_helena tau bukan helena)lalalalalakepada penyokong liberFOOL,perjalanan masih jauh

  21. aH Lian~ says:

    >adeh…sakitnyer hatibiler membaca n3 kali neh!waaahhha…bola…bola..bola…

  22. >baguih nyer intro…baru nak kutuk JIWANG tdegeggegge(^_^)♥Yanie Putrajaya♥*********************************

  23. ayie_helena says:

    >give me five to pj jugak!!!!yeaa yeaaa!!!chelsea!chelsea!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s