>SYuKuR…

>

Korang mesti ternanti2 entri2 saya yang berkualiti ni kan…???Adus teriak plak kali nih…hehehe…maafkan saya jika saya terlebih kate sebab saya hepi sgt hari…Satu hari saya xpost entri…Biasanya sehari paling kurangpun 2 entri..betul tak(itupun kalau korang betul2 ikut blog ni la kan)…Sape yang ikut angkat tangan???Pergh ramai nye…sabar2 jgn tunjuk perasaan…hahaha

Bukan apa saya menghilang sebab saya terlampaula xlarat(demam)…tapi syukurlah demam tuh dalam masa 10 jam dah recover…Biasanya saya jenis yang susah nak demam tapi sekali demam sampai 2 ari…hukhuk…Itu pun masa demam saya sempat post satu entri sebab xnak menghampakan pemilik blog “ayie_helena” yang cun tuh..haha…(alamak…baby ni tulis je tau…xde niat apa2)…

Nak tau apa rahsia saya kelihatan langsing…hahahani rahsianya :

1) Memaafkan kesalahn orang lain (even bende tuh susah nak diterima tapi ku tahan jebat)
2) Berterima kasih (pada diri sendiri,anggota badan,roh dan makhluk tuhan)
3) Bersyukur (pada Allah,hidup,dan semua)

DAN AKHIRNYA
SAYA SIHAT SEJAHTERA
Bende ni bile dijadikan amalan kite akan aman n kite akan tenang sebab kite dah serahkan semua yang BERLAKU menjadi BERLALU…Bila ia BERLALU maka tiada TEKANAN & STRESS (sambil nyanyi lagu “Hilangkan Stress”…)

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Blogging, Metaphysic, Story. Bookmark the permalink.

9 Responses to >SYuKuR…

  1. LifeSaver says:

    >bean – terima kasih bg nasihat hari inibean – mntk maaf kalo lukakan hati awk~bean – sy bersyukur dpt kwn mcm awkBE HAPPY!!wah!!!xsmpai 1 minit..sy kelihatan lansing~ p/s:xyah minum lansing dah cafe~ hahahaha

  2. BeaN MorENo says:

    >hehehe….kan saya dah cakap…mesti jadi punye…kalau vi buat mesti die xgemuk

  3. LifeSaver says:

    >nnt sy suggestkan utk vi~hik3

  4. BeaN MorENo says:

    >to lifesaver :- saya maafkan kesalahn awan n saya harap awak maafkan kesalahan saya- mintak maaf kalau terover bahasa- bersyukur dengan kehidupan saya n bersyukur dapat kawan macam awak…pergh…makin langsing…hahaha…

  5. LifeSaver says:

    >langsing dan sihat..yg penting HAPPY (bak kata wiseman-jgn marah arr wiseman…i’m sorry..hik3)p/s:peace itu damai~

  6. PJ selamba says:

    >fuh!terbaik la incik beanaku insafthanx beantak sia² aku menanti entry hang dgn penuh sabar, khusyuk dan tawadhuk

  7. BeaN MorENo says:

    >hehehe…tq to all…

  8. >cute nyer blog ni.. sker sangat

  9. budak_inesen says:

    >tuan tanah nampak mcm penyabor jer orgnya..top up kan shin 2 inggit bley🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s