>PergH MarAh+GeRaM+10SeN

>Bangun pagey2 ni aku rase kepala kau panas menggelegak tahapair panas macam kat kolam air panas Selayang…PANAS!!!Cipan terbang betulll!!!Korang ni tau main bola ke tak!!!kenapa!!!

Aku betul2 xboleh terima kalau dengan team cap ayam(bukan band cap ayam tau) pun korang
seri…Dah bape ratus kali aku SMS ko Benitez…Tuko formation…Jangan pandang rendah team
lawan…Ni bile ko tgk je team tuh cikai ko anta player cikai…Ko igt bola tuh segitiga ke!!!Bulatla
B@$*H!!!Ko ngan jurulatih Malaysia sama je bengap tau tak!!!Kalau aku lah owner Liverpool dah lame aku sack ko…Ko bersyukur la tokey pisau cukur tu xsack ko….Dulu ko bagus tapi sejak kene batu karang ni otak ko semakin biol aku faham mungkin sistem pundi kencing ko tu dah xbetul…Pergh bengang nye aku…Penat aku bayar yuran ahli tau tak ko igt murah ke!!!Torres pun satu lepas aku sponsor trim rambut kat kedai rm15 tuh ko igt ko dah jadi model iklan rambut ke…Ko tustill pemain bola tau tak!!!So buat la gaya pemin bole bukan model syampu rejoice!!!Aku rase kalau Ian rush yang dah tua tu main die pun sakit perut nak main ngan ko…Harap muke je jambu…Yang Gerrard pun satu…Keje asal ko balik je mabuk…asal ko balik je mabuk…Ko ngan satu lagey yahudi mabuk Benayoun tuh sama je…Igt dah star sgt eyh…Malu aku beb…Kalaubukan kesetiaan aku yang terlalu tinngi sperti mana cintaku pada Linda Jasmay(ooops soory)dah lama aku gi sokong Aston Villa ko tau tak!!!Dah lapan tahun tau tak aku jadi suppoter…Kalau kawen dah ade anak 4 tau ta!!!HAMPEH!!!(penyokong Man U,Chelsea,Arsenal jangan harap ko nak dapat sokongan padu dari aku)…So tolongla
aku seru team Liverpool yang dulu untuk meneruskan agende percintaan dalam Liga Perdana Inggeris nih…Sebelum aku beli tiket flight gi sana or kirim kat Raihanna beli jersey Zenit Petersberg…

p/s :
– Penyokong kelab lain jgn masuk campur aku tgh panas…ade je komen pasal bende ni…aku suntat korang…(ni betul2 bukan Chobaan)

– Harap2 Jutawan Kuwait tuh jadila beli Liverpool…Nak harapkan jutawan US yang poyo je lebih…duit xde tapi belagak kaye tuh sampai bile pun nampak macam tuh…

“You’ll Never Walk Alone”

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Blogging, EPL, Football. Bookmark the permalink.

17 Responses to >PergH MarAh+GeRaM+10SeN

  1. >huhuh emm bkn mem marah ko yer..incik bean yg encem .emm relax2 bro control jiwa..aq pun tgh marah gak kui2..hehe =)

  2. PJ selamba says:

    >sabar bean, sabar kf…cukup² la tu…liberFOOL dah lama kat atas tu…orang lain pun nak merasa gakapa pun…tahniah kerana seri! miahahalarikk…..

  3. Raihanna says:

    >RIlek2… isk isk isk….takotnye tgk die marah…

  4. Cik Mira says:

    >humangaih. marah benor nmpaknye ni.heheh

  5. Frazi A says:

    >yeah..nice blog anywy..liverpool stil rock on dude!!im die hard fan of liverpool…yeahh…jiwa kna control beb!

  6. >marah tul…jgn marah2…buat tenaga la beb…hehehlayan mcm biasa je la…p/s: nanti kita beli kelab ni k…be hepi…

  7. ayie_helena says:

    >sabarlaa bean…xde rezeki..nanti ada laa tu rezeki tuk liverpool menang….go go go!namo marah2..cool sudaaa bean!!

  8. BeaN MorENo says:

    >To semua:hahahaa…seperti biasa…marahnye 5 minit jek…pastuh neutral balik…tadi yang jadi marah tu bile bangun je tido terbaca plak news kat blog hydir…SERI lagI!!!!kalau terbaca anda dianugerahkan Dato’ Seri Hepi la Jugak…hahahaha

  9. >hehe, adat la tu, kalo asik menang jer tak x best plak.. kalo asik kalah lagi tak best, kalo asik seri boring la pulak..

  10. LifeSaver says:

    >oyo~ ingatkn sbb ape td

  11. helena's says:

    >mak aih,,sikit punye marah ni,,nyway sy pon peminat liverpool,,,go torres,,hehehe

  12. BeaN MorENo says:

    >dah xmarah dah…hheheeh…tu gimik je la…

  13. Ir. hydir says:

    >hehe … liverpool hangat2 suam kuku je..mcm dulu2 jugak…harap you all terus walk alone sampai bila… [bawah chelsea ler]miahahahahha🙂

  14. intelligence says:

    >regent751ragout678rage672steed5241road6333

  15. Anonymous says:

    >I found this site using [url=http://google.com]google.com[/url] And i want to thank you for your work. You have done really very good site. Great work, great site! Thank you!Sorry for offtopic

  16. Anonymous says:

    >Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium? Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!

  17. Anonymous says:

    >[url=http://pdw2010.uoftpharmacy.com/]Where Can I Order Generic Viagra[/url]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s