>HanTu SamA HanTu Pun GaDuh Ka!!!

>
Best2 cite nih…saya tgk Underworld yang no 1 je no 2 saya xsempat tgk sebab time tuh tgh final paper…hm…dari 5 bintang saya bagi 4 sebab cite die memnag best…Semua unsur ade seram,chenta,suspend,gaduh…

Cite ni berkisar tentang puak antu Vampire(pontianak ar xkan pocong plak) bergaduh ngan puak Lycan(warewolf…bukan anjung jadian yek)…Dari azali puak lycan ni merupakan balaci n kuli kepada puak Vampire…Masa flash back bile time vampire ni menakluk tanah tuh diorang dapat jadikan puak lycan ni semua barua diorang…Tapi diorang boleh percaya satu ekor lycan yang bakal menggegar arena perhantuan ni…

Lycan ni dari kecik diberi keprcayaan oleh ketua puak vampire untuk menguruskan perjalanan puak lycon dalam istana vampire dengan syarat die xbleh bukak kunci dilehernye…Tapi akhirnya die bukak untuk selamatkan anak ketua vampire(cewek die jugak memang ar sanggup buat apa jek)

Dan terjadi adegan2 ehem2(faham2 dahle mana ade cite omputih yang xde) dan adegan pembalasan demdam…Tapi memang best ar care diorang berperang…Cara ketua lycon deal askarpun best…So korang tengak ar cite nih…memang xrugi…Tq baby sebab belanja abg tgk movie yek…

p/s :

a) Omputih punye antu canggih beb…perang siap ade senjata…Cuba bayangkan kalau pontianak kite gaduh ngan pochong…mcm mana la rupenye…
b) Ntah wujud ke xsebenarnye antu nih(omputih sebenarnye penipu)..hahaha…
c) Kebanyakan antu omputih hensem2…(Vivi mesti suke sebab hensem…hahaha)
d) Kat Malaysia saya suggest buat Filem tajuk “Dunia Hantu : Kebangkitan Toyol”…hahaha…
kalau nak script bagitau yek saya boleh tolong buatkan(itupun kalau dah ketandusan idea sangat2 hehehe…
e) Nah tgk ar trailer cite nih…best….

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Blogging, Movies, Story. Bookmark the permalink.

12 Responses to >HanTu SamA HanTu Pun GaDuh Ka!!!

  1. LifeSaver says:

    >Takutnya nakk click preview cter ni malam2..seram plak~

  2. BeaN MorENo says:

    >hahaha…xseram la…

  3. ayie_helena says:

    >haha…aku pn suke tgk cter ni..pastu tiba2 jadi penakot smpi skrg..huhuhu…

  4. >♠ mcm best jer film nih….he he hemesti tgk…wajib tonton…(^_^)♥Yanie Putrajaya♥*********************************

  5. LifeSaver says:

    >x takut ke??seram2 sejuk je nak click~

  6. Ir. hydir says:

    >ish3… x folow dr series 1…mcm x best jer…banyak sgt menatang nya… mcm puaka niyang rapik lak..🙂

  7. >haha..kita ni 1st creation @ 2nd creation?…ader la kot?…pakat tanya cik lifesaver..dia tau tu…hehheheh

  8. >besh kan story ni bean…takde la mcm crita antu sgt…

  9. LifeSaver says:

    >apa wiseman?nak tanya ape 2?

  10. PJ selamba says:

    >seram err cik lifesaver? biar betul…cerita ni tak seram langsung macam titanic…ngeee! but no doubt la…cerita vampire paling best so far! tul dak bean? (baik hang cakap betul!)

  11. BeaN MorENo says:

    >takut nye…BETUI…aku xcakap betul…so aku xtakut…hahaha…

  12. >biarkan itu dunia dye org ko jgn masyuk line ok..kui2..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s