>AdIAH LaGEY!!!

>Hm dalam kepantasan era perkomputeran tetiba aku teringat nak buat kerja keji…Disebabkan aku sering ditag peminat2 blog aku jadi aku terpk nak hack satu pengkalan blog dimana semua pekerjaan keji mengeTAG ni dalam dari blog ni…Kalau korang perasan…Detail blog :

Nama Blog : Warna Kehidupan
Pemilik Blog : Khalifah Fedi
Tahun diterbitkan : 2008
Status pemilik blog : Masih bujang teruna
Penyanyi Kegemaran : A Rahman Hassan
Pelakon Kegermaran : Mr OS

Bile aku nak hack je sistem blog die…Tetibe kuar bende nih :

Die macam tau je aku nak buat jahat dan memberi award ni untuk ambil hati aku…Lalu hatiku berkata…
“Mengapa begini…Bukankah KF seorang yang kejam dan berpegang pada ideology HITLER sampah tuh…Tetibe je bagi adiah nih”

Hati ku yang ganas dan gangster tahap harimau bintang dan red bull pun terus lembut lalu hati keci berkata…
“Terima kasih KF…Senyom sokmo…BEREH…”

So akupun nak kasi award ni kat semua kawan2 seperjuangan aku..hahaha…nah amik ko singa :

– wiseman
– karipap
– Cik lifesaver
– PJ Selamba(selamba ke???)

hahaha… itu je yang saya nak cite…SEKIAN TIME KASIH…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Award, Bloggers, Blogging. Bookmark the permalink.

7 Responses to >AdIAH LaGEY!!!

  1. >emm bean2 ko wat aq tersenyum wahkakakaka..=)

  2. LifeSaver says:

    >bean..lama x jumpa!!rindu sy x??rindu2?hahaha!aku bz la lately ni..hik3.thnx 4 d’award~

  3. BeaN MorENo says:

    >hahaha.windu beb kat bakal puan rerama nih…hahahaha…

  4. LifeSaver says:

    >hik3..bakal puan??takutnya!!!

  5. BeaN MorENo says:

    >taupun takut…bile nak turun key el beli aptop

  6. PJ selamba says:

    >erm keSELAMBAan aku pun dipersoal nih…grrrrrp/s: kf, hang senyum ka gelak gulin’² tu ? kompuih aku

  7. BeaN MorENo says:

    >hahaha…biasa manusia akan mempersoalkan apa sahaja yang die xde…aku mempersoalkan keselambaan ko sebab aku macho…hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s