>KaRtUn BesT!!!

> Hye semua…Disebabkan tahap boring yang terlampau mengganas sehinggakan boleh menggugat kestabilan ekonomi negara jadi saya terpaksa mencari idea untuk taip n post entri sebab kalau saya tak tulis nnt harga minyak akan naik lagey 10sen..So entri yangni saya nak membawa korang semua menyelami satu katun yang telah menggegarkan arena seni lakonan satu ketika dulu…

Oklah cube korang hayati katun yang saya nak siarkan ni(pergh dah macam steseb tv plak eyh)…memang nampak cam bodoh tapi penuh dengan element2 jernih ataupun BERSIH!!!BERSIH!!!BERSIH!!!….bak kate KJ la…(Bukan KF eyh…jangan nak perasan)…Hayati lah ye…

p/s:

– jangan kuat mengumpat…mengumpat tu dosa tau…lebih teruk daripada membunuh
– jangan kera sumbang…berkawan dengan semua orang…sebab kite ni makhluk Tuhan semua sama ade kelebihan dan kekurangan
– Katun ni menunjukkan kalau kite berbadan besar jangan la kongsi tilam ngan orang yang badan kecik nnt die terjatuh katil…(ade kene mengena ke???)
– Jangan dengki ngan orang lain…kite patut tolong orang…kalau die terjatuh pokok tolong esok2 kalau kite plak terjatuh longkang die tolong balik…
– Baju jangan pakai singkat2 or yang longgar2 nnti kalau angin tiup pergh…untung r sapa yang duduk dekat…
– Kalau nak hasut biar pk tentang diri sendiri n orang lain…Ni bile hasut semua negatif semua rugi…Ilang baju(faham2 dah la yek)

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Blogging, Cartoon, Jokes, Story, Video. Bookmark the permalink.

9 Responses to >KaRtUn BesT!!!

  1. eliza says:

    >ilang baju apa? aku nda paham… hehe

  2. BeaN MorENo says:

    >hehehe…xpayah fahamla…

  3. LifeSaver says:

    >Akan ku turuti nasihatmu supaya x kehilangan baju~ hik3..p/s: idea yg baik~

  4. >EMM MEKASIH AKAN NASIHAT2 ITU INCIK BEAN..HEHHE

  5. CaBaiKeRinG says:

    >salam berkawan..mailah singgah belog saya..kalau ada ruang tolong link kan..www.cabai-kering.blogspot.com

  6. BeaN MorENo says:

    >haha…bosan la…KF…baik ko pakai xp jela…vista koplikated

  7. >bosan ala pulak…bean ada denganr ke berita sedih…?

  8. >ok bean aku dh lame guna tue..hehe..tq ok..

  9. googler says:

    >tuerqi631afuhan368bajisitanbalesitannanfei87

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s