>HaRi InI AkU HePi…

>” Eleh hepi pun nak cite kecoh ar lu mat…Dah xde modal la tukan…”
“Rileks ar bro…gua belom bukak cite lagey luorang dah cari pasal ma!!!xpuas ati kite gi jihad la…”

hahaha…macam tula gelagat kite…belom orang tu cite dah kondem…bukan nak dengar dlu baru kondem…Biasakla masing2 nak jadi “tailo”…Dlu pun saya begitu rupa tetapi sejak mengamalkan product shahirah…muka bertambah licin dan berseri…(xkire nak royalty)

“oops salah iklan la…”

Saya hepi dan bile hepi saya akan banyak mengarut mengalah kan penyayi mak yong ataupun tukang karut dikir barat..

“sua puyeee…”

So lepas ni kalau tgk entri saya mengarut ketahuilah bahawasanya saya sedang ingin bercinta(bukanla bergembira)…Antara agenda2 menarik hari ini yang telah berlaku pada saya :

1- Saya disaman polis di Pudu Raya (Polis tu xnak rasuah ->”annmum essential dan TOM2 bak bagus”)

2- Salah satu kedai di bangunan sebelah low yatt terbakar dan jalan Jam
3- Harga untuk tukar mainchip display telah dinaikkan -. dlu RM250 sekranag rahsia la…
4- Check yang saya bank in xboleh di cashkan lagey…masih floating
5- Bile dah sampai low yatt customer call suruh hold (xjadi aku xkisah tapi minyak n toll sape nak tanggung…)
6- Benji xjadi anta laptop (nasib baik xbeli spare part lagey)

last sekali

7- Saya masih belom makan tengah hari(nasi…tadi just makan kuih jek) sebab xde duit(check payment blom clear lagey..saya gune modal sendiri tau)

Begiutlah kisah riwayat hidup saya untuk ari ni…TETAPI walau apapun saya tetap tersenyum sambile mendengar lagu T.I “Whatever You Like” sebab lagu nih je yang buat saya hepi(walaupun lagu ni ade untuk lucah skit…hehehe)…

p/s :

– Saya baru dapat rasekan yang sekirenye kite sedang sedih atau sakit ati…kite kene cari satu alternatifuntuk menggembirakan hati kite sebab bile kite gembire kire akan bersyukur…

– Bersyukurla(bukan bercukur la mangkuk) dengan apa yang korang ade sebab yang akan datang kite xtau n kite cume perlu mintak je…

– Walaupun kisah di atas semuanye negatif tetapi saya berjaya men”positif”kannya dengan lagu T.I dan igt pada pencipta(ni bukan poyo betul tau)

– Saya bersyukur walau apapun dugaan tetapi saya akan cube menjadi gembire(huhu)

~AKHIRNYA SEMPURNA~

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Blogging, Story. Bookmark the permalink.

10 Responses to >HaRi InI AkU HePi…

  1. LifeSaver says:

    >Sy conpius ni..adakah senarai2 citer diatas menunjukkan anda happy en bean??? erm~ dunia dah terbalik..kalo dunia terbalik…sronok la kaum adam di luar sna..ish2~ p/s:bertaubat la~hik3

  2. BeaN MorENo says:

    >uiks…tulah orang suh baca betul2…bukan baca main2… kan xfaham…

  3. ayie_helena says:

    >haha….bean bean….cian ko kena saman..haha

  4. >haha!bagus..kalau hari ko hepi macam nikompom ko jadi gilak ni..hee

  5. BeaN MorENo says:

    >sapai ati ko katak aku gilak bah…aku masih waras tau…

  6. Miss SaikO says:

    >wakaka en beantp aku setuju lerstatement ko klu sedih cari alternatif len tuk menghappykn diri coz aku pon slalu wat camtu wakakakaka

  7. >emm betul2 bena aku sokong 100% hehhehe..^-^

  8. LifeSaver says:

    >dah baca btul2 la…huhu~

  9. eliza says:

    >aku pun hepi bila tau kmu hepi tau…hehehe

  10. BeaN MorENo says:

    >terima kasih…saya kamu semua

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s