>AwARd Ke-2

>
Dalam keghairahan mengejar award…saya dapat yang kedua…cite die macam nih :

Semasa saya menyelesaikan misi PBB (Persatuan Bloggers Bersatu) membenteras zeonis TAG jadi saya membawa laptop bersama untuk mengesan aktiviti2 pengganas blog yang semakin berleluasa.Jadi tugasan saya adalah seperti berikut :

1. Copy badge “2008 Cute’s 3logger Award” di atas untuk diletakkan di blog anda.
– adakah anda nampak apa yang saya letak di atas…kalau xnampak gi check mata kat England Optical ( nak royalty)

2. Tulis 10 perkara mngenai org yg bagi award nie

– KF seorang yang xtau malu ( suke mengorat awek2 blogger)
– KF suke sokong team bola yang xkuat macam Man U ( alasan die Lambang Man U cantek)
– KF pakai spec mata
– KF seorang mat belia yang suke pakai kemeje (ye ke???)
– KF ada byk blog
– KF nak belajat format pc ngan saya
– KF Suke awek pkai tudung (die pun suke pkai tudung)
– KF masih single dan ingin mengikat tali pertunangan dengan Liz Hurley(alamak tuanya)
– KF jejaka yang periang
– KF suke tag orang (jahat siot perbuatan ni memang keji…hahahaha)

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya

– Bean Moreno seorang yang kacak (ala2 brat pitt)
– Bean Moreno merupakan samseng tahap Chan Ho Nam
– Bean Moreno mempunyai seorang tunang yang cantik
– Bean Moreno suke berkawan dengan gurl2 yang cantek
– Bean Moreno seorang skinhead 8 tahun dahulu
– Bean Moreno suke tulis entri
– Bean Moreno penyokong kipas susah mati Liverpool
– Bean Moreno suke dengar Lagu jiwang yang keras
– Bean Moreno suke tgk wayang
– Bean Moreno bercita2 menjadi jutawan komputer

4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

Setelah melakukan penyelidikan ke atas apa yang dikehendaki maka terbocorla bahawa KF merupakan salah serorang penjenayah Zeonis TAG yang paling kejam…Disebabkan dia tidak mahu ditangkap maka die telah memberikan award ni dan oleh kerana tidak tahan melihat muke kesiannya jadi saya melepaskannya melintas border negara thai untuk ke pink lady…hahaha…



About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Bloggers, Blogging, Story, TAG. Bookmark the permalink.

11 Responses to >AwARd Ke-2

  1. PJ selamba says:

    >nama aku tak dak ka bro? kesian aku tak terpilih😦

  2. BeaN MorENo says:

    >sat lagi aku letak nama hang…

  3. >emm byk ko yer liz hurley tue..heh tapi lo ade ape slh kan bean haha,,.eh bean blog pc tue bes lah ti ko wat posting yg latest2 ok..then letak pic yg berkaiatan ok..psst:-ko nie geng samseng kg.maner? kg dusun ker?haha..jgn marah arr!! –>wah beslah ade cewek yg cantik bean so skunk nie ko tgh dok bzlah berkapalselam kan..hhe.ok tq very2 much.take care ko yer tunang tue ok..cm aku xper..hehe leh berkuak lentang ag..

  4. >patutla mr bean suka bkawan ngan akuuuuu!!!*smbil bwat muka malu2 arnab*ayat yg ada mksud tsirat tuh!=p

  5. BeaN MorENo says:

    >hahahahaha….ok2…tq KF jasamu dikenang…pink_butterfly – itu bukan nye ayat tersirat…itu ayat pemening

  6. LifeSaver says:

    >adakah nama aku ada dlm lsit tersebut??tiada??bagus!!!kamu cemerlang mr bean!!!

  7. >kalau nama ada kenapa?kena wat apa?tak eti aku..

  8. >ala ciannye dia…nak belajar datang kelas eyh…

  9. BeaN MorENo says:

    >kalau nak belajar datang kelas eyh…yuran RM360…

  10. LifeSaver says:

    >kalo ada nama en bean nak ajak nikah skali..hahaha~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s