>PergH…TaG LaGi Ma!!!

>

Sedang saya berjalan2 di Shah Alam tadi anto cousin gi interview…tetiba lampu traffik(traffic light) menjadi merah…perh skematik siot gua…hehehe…Dengan hati yang berdebar2 dan ingan kan jiwa kelajuan saya terus memecut kete viva saya yang berenjinkan Toyota Caldina dengan kepantasan gaban…Lalu melanggar lampu isyarat…

Secara tibe2 cousin saya berkata :

” Bean cube ko tgk signboard tu macam pelik…Tetibe kuar name ko”

“Haah la betul…nama gua keluo(loghat johor…xkan orang johor cakap loghat kelantan kot) siot”

Lalu kereviva racing yang akupandu tu membuat aksi drift tanpa arahanku….dan berhenti di papan tanda tuh…Dengan tak semena2 aku bace bend ni :

” En Bean yang kacak,bijak lagi macho…Saya memerlukan pertolongan anda untuk membuat satu tugasan penting demi agama,bangsa, dan tanah air kite..Jadi saya harapkan anda membuat :

1. tag ur picts now.

2. upload it

3. description

4. tag other friends

Sayangmu,
Si Rama2…

Pergh naik bulu roma aku(jangan macam ni cik rama2 nnt marah tunang aku…heheh..just joking) lalu aku meyiapkan la tugasan itu bentuk die macam ni :

*** Gambo nih time aku tgh lepak kat cineleisure***

kat bawah papan tanda tuh tetibe je ada surat dari cik rama2…katanye…

” Wahai sayngku mr bean…boleh tak tolong tak…bagi la nama2 yang sepatutnya untuk tolong saya dimahkamah…”

So inilah nama2 yang akan dipanggil…:

DuAn
IPOH MUDA SON
SUTERA
WISEMAN

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Bloggers, Blogging, Story, TAG. Bookmark the permalink.

5 Responses to >PergH…TaG LaGi Ma!!!

  1. >err,bila masa wujud dialog antara aku ngan mr.bean nih???oohh, mungkin rama2 yg lg sorg tu…hehe…ataupon mgkn bnda ni blaku dlm mmpi mr.bean kan?=p

  2. >ceh stating x leh belah

  3. LifeSaver says:

    >cik rama2…bukan sy ye!!!jgn buat kenyataan yg berscandal ni..hahaha!

  4. BeaN MorENo says:

    >hehehe…best kan cite saya…hehehe

  5. eworque says:

    >alamak encik bean, aku tak peasan la kena tag lagi.. dah expired kot.. len kali lak aku layan bole? hehe.. jgn marah eh.. lps ni aku tag ko eh😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s