>TaG Ma!!!

>Masa saya tgh repair pc tadi…tetiba berkumandang la lagu yang bunyi die macam nih :

“3 Ular ikut lompat atau paut…Kalau Lari mati kalau belot maut…”

Dalam masa yang saya saya terefresh page saya lalu ade komen yang mengatakan :

“en.bean yg ensem gua ade tag utk lu ok sila settlkena ok..”

so macam dalam lirik di atas saya xbloeh berbuat apa2 melainkan menjawab soalan yang dikemukakan walaupun ia adalah merupakan perbuatan luar tabii kerana jika lari mati jika belot maut…hahaha..(sape yang faham2 buat2 la xfaham eyh…dan sape2 yang xfaham buat2 faham)

3 PERKARA TENTANG ORG YG TELAH TAG KAMU KF TULA:

1-> KF Pakai spec mata upton danau
2-> KF suke team Man u (bawak2 bertaubat la KF…Man U xbhebat…)
3-> KF suke ngorat awek bloggers untuk dibuat Isteri Solehah…(main2 jek..Jgn Marah ye KF)

3 about me -> Bean Moreno :

1-> Seorang yang genius luar dan dalam
2-> Kacak…Farid Kamilpun Kalah…Muke ala2 Brat Pitt xpun kat Malaysia macam Shamsul Yusof(Ramai yang kata saya kacak…xcaye tanya KF…)
3-> Hebat dalam komputer dan seorang yang pemarah…
(ala… ada lagi kalau nak buat sampai 10 boleh tak???hahaha)

SIZE PINGGANG:
Dlu 29 sekarang dah naik 30 dah(itupun seluar padini)

KALER SPENDER:
Hari ni pakai Hush Puppies warna merah…Esok mungkin Adidas warna Hitam grey…(mau ka)

“Akhirnya Sempurna”
-Lagupun abis…So saya kene tag orang2 berkenaan kerana menurut google diorang ni penjenayah cyber yang semakin teruk akhlaknye…hahahaha
Orang2 yang diTAG :

DuAn
IPOH MUDA SON
JUicyMee
LifeSaver
SUTERA
WISEMAN

Tolong jalankan kewajiban anda selaku blogger yek (kalau nak berjaya macam saya la…berjaya ke???)
sila masuk blog KF eyh…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Bloggers, Blogging, Story, TAG. Bookmark the permalink.

10 Responses to >TaG Ma!!!

  1. >wah bukan main ko puji aku nie wahkahkah.ko mmg mr.bean lah..p/s:-incik bean yg ensem ko pkr pc kan ko leh wat satu posting cm ner nk format pc ngan format laptops dgn cara yg paling mudah n cepat hehe tapi very2 sng ok ..siap dgn gamabr ok nti aku tgk blog ko ok aku tunggu ..psst:-yg urat wanita kat bloge rtue aku nk test aje tapi ko doa2kan lah yer ade lah sorg sangkut dgn aku ok.hehe..”ptg num cincau,ok kf cau”..”kgee bushin no jutsu”

  2. BeaN MorENo says:

    >hahaha…nanti aku postkan la…tapi panjang…xpun ko masuk blog aku yang lagi satu…

  3. eworque says:

    >eh bean.. pe aku kena wat ngan tag ni? tak paham lerr

  4. LifeSaver says:

    >Mr bean!!!kamu jahat!!!malam nnt tunggu depan pintu umah..akan ku anta BOM melepaskan BAU HANGIT2 TAIK AYAM~ Hak3

  5. BeaN MorENo says:

    >sampai ati mu nak anta bom kepada ku wahai si rama2…

  6. >dah tetukar color hitam la pulak…tolong2 kasi tukar…bena along lu nak join sutera ke?

  7. >dah tetukar color hitam la pulak…tolong2 kasi tukar…bena along lu nak join sutera ke?

  8. >mana gua tau…tanya die…

  9. ayie_helena says:

    >wahhh en bean….pki spender merah smlm…kantoi..huhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s