>BoLa SePak…LIVERPOOL FC

>

Bola Sepak…Oarng kelate sebut Bola Sepak gak ar…Orang England cakap Football tapi orang America sebut Soccer…Walau apapun korang sebut permainan die tetap sama ngan rules yang sama…Kecuali Bola Sepak Perempuan…hahahahaa

Malam esok banyak Match EPL berlangsung tapi tiu semua saya xpeduli sebab saya tetap akan tengok team saya main…Saya sokong team ni bukan satu dua taun tauu…Dah 8 taun…Okalah malsa nak ulas byk2 nnt orang kate berat sebelah plak…Tetapi hati dan naluri ultramen aku tetap sokong team ni walau pun kalah…Sebab Gua punye idol Steven Gerrard…

Oklah saya predict yang team saya yang hebat ni akan menang paling kurangpun 3-1…hahahaha…so saya nak prediction anda untuk match ni eyh…hahaha…

p/s:

– Sokong la pasukan kegemaran anda…hantarkan AFUNDI LIV ke 36777…walaupun dah tau Liverpool memang akan jadi champs this season

– Yang gurl jangan la sokong MU sebab Ronaldo hensem…die tuh ibarat mat rempit yang hilang motor sekarang…Biarpun muke hodoh macam Ngog tapi ade gak la score

– Penyokong2 MU,Arsenal,dan Chelsea beralihlah kepada kemudahan yang lebih selesa…Hidup sihat tanpa dadah…Marila daftar Liverpool FC

-To All LIVERPOOL FC Fans :

“You’ll Never Walk Alone”

(sebab kelab kite dah jadi rank no 1 ramai peminat kat dunia n ramai peminat2 MU,Chelsea,Arsenal nak tukar Club Tapi MALU!!!)

– Kite rakyat malaysia patut berbangga sebab walau kite byk loghat tapi tetap panggil satu nama iaitu BOLA SEPAK…Bukan macam England n America… Terimalah Lagu Club Saya :

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Blogging, EPL, Football. Bookmark the permalink.

10 Responses to >BoLa SePak…LIVERPOOL FC

  1. >Woohhooo! memang die hard fan la nie. Keep it up!

  2. BeaN MorENo says:

    >an la comment ni je..prediction mana bro..

  3. >aku sokong team Sabah jak..hee

  4. BeaN MorENo says:

    >siulan kedamaian punye vida…

  5. >bean kf nie fan mulah..hahhapae2pun bola tu bulat ok.wait “n” see ok..

  6. BeaN MorENo says:

    >hahaha…jgn marah ha…yang penting MU ngan chelsea esok draw…

  7. >alamak..tak tahu la..kelab ape pun tak tahu..Kelab bahasa melayu je la aku sokong..hahah..apepe pun boleh..asalkan ada aidil zafuan..eh takleh dia da kawin..aku sokong bola pun sebab nak cari alasan menjerit je..nak lepaskan tension.tapi kena tengok ramai2..baru best

  8. BeaN MorENo says:

    >hahaha…itu je alasan ko nak menjerit…nak menjerit tgk cite seram la…baru menjerit xde sape marah…

  9. >cite seram terkejut..tak best jerit sebab terkejut..nak jeit sebab gembira..

  10. BeaN MorENo says:

    >hehehe…betul jugak la…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s