>Katun

>Hye saya kembali selepas baru baik dari demam…pagi2 bangun je xde air…pergh cam ci la management nih…kite bayar pun air xde…Lalu saye pergi menonton http://www.youtube.com/ mencari bahan(bukan bahan lucah eyh)…tgh serach2 saya ter jumpe satu clip video bisu kat youtube…Video die macam nih :

Dah habis tgk ke???kalau dah angkat tangan…saye tertarik ngan video ni bukan apa…katun die cute pastu xde dialog…hahaha…apa pendapat korang bile korang tengok cite nih…besh tak??? tolong komen skit eyh…hahaha

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Blogging, Cartoon, Motivation, Story, Video. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s