>PErIsTIwA LaSt CalL

>Hehehe…Ni besh gilor…cite nia jadi masa member2 dari BP datang…Ada satu malam kitorang gi kolam air panas yang terletak kat Selayang…Sebenarnya saya dah tido dah…

“Pis bangin pis sebelum kne pijak”kata si botak kembar..

“Malas ar…penatla…”

“Ala orang datang jauh2 xnak layan…yela kite orang kampung manala orang bando nak layan…”

Dengo (alamak kantoi gua orang Johor) je ayat yang sedih mcm tuh saya pun bangun ngan penuh sangapnye dengan niat nak teman diorang…

Perjalanan mengambil masa 25 minit untuk sampai ke tempat kejadian…Sampai je kat sna heikal parking kete…kitorang terus hepi dapat mandi air panas…tapi malangnye orang ramai giler beb…

Ada 3 kolam kat sna mengikut kepanasan…tapi yang penuh gile kat kolam satu sebab kolam tu paling sejuk antara 3 kolam tuh..(siap ade orang buat kuak lentang lagi)..haha

kitorang try semua kolam…sampai kolam ke-3 pergh panas gile…kalau rendam telur boleh masak ma…Sampai satu time datang satu geng ke kolam yang kitorang lepak tuh…Kecoh beb mengganggu ketenteraman betul…Bercite pasal arak yang diorang minum..

“I J.D (bukan Jamal Din ye…Jack Daniel),Chivas ke….semua dah layan…susah mabuk”

Tapi situasi diorang memang mencurigakan sebab saya macam terasa diorang tuh tgh mabuk…
Sebab diorang memang memakak je sepanjang lepak…Yang paling best ade salah sorang geng diorang ni mandi air panas tuh dengan selambe jek siram kat badan die…pergh gile tuh..(agaknya kalau dah mabuk semua xingat…Kalau kne ketuk kepala ngan besipun xrase…hahaha)

Lepas dah sejam kitorang lepak…so tibe la masa untuk kitorang terbang pulang…Masa kitorang nak balik saya dah ke depan ngan yang lain tinggal la Double T(Tiger Tom) kat belakang…Yang best nye dengan selambanye gurl yang mabuk tuh datang…siram die dengan air panas…sambil berkata:

“Sorry Last Call…”

Punye la bengang Double T tapi xbleh nak buat apa…Orang mabuk kan…kang kalau arah nnt orang lain kate kite mabuk…so bio jela…(alamak kantoi lagi aku ni orang Johor)…Jadi balik lah Double T dengan perasaan marah n hampa sebab baju die basah…hahaha…

p/s :

– Lain kali bekerja bio cepat2 kene berada di depan…satu sebab duduk depan keje senang siap n faham satu lagi duduk depan xkene simbah ngan air panas…hahaha

– Jangan malu ngaku kite ni dari kampung(sound diri semdiri nampak…) sebab nnt balik kampung kene buli…hahaha

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Blogging, Familia, Story. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s