>MoVIeS…

>

WILDCHILD

Haaha…kali ni saya nak post pasal movies…ni bukan kosong2 tau…ade cite nih (ayat time main judi kat banang)…
Kenapa saya cakap ada isi…tadi saya ada post pasal tenaga tarik tenaga kan…hah cite ni ade skit2 persamaan dengan apa yang saya cite…kenapa???

cite ni saya tgk minggu lepas…dengan tunang saya…Cite ni pasal satu orang remaja yang memang degil…die suke buat bende yang boleh mendatangkan kemarahan bapak die sampai bapak die fed up n hantar die kat satu sekolah kat England yang terkenal denan akedemik n sahsiah diri…

Apa yang menariknya kat sekolah ni pun die boleh buat kepala die even ada peraturan ketat…tapi jalan cite nih menunjukkan kuasa alam “law of attraction” tu berlaku bile satu2 kawan bilik minah ni nak tolong die sampai die boleh disingkirkan dari sekolah ni even bende tuh membahayakan diorang..

klu korang nak tau cite lanjut…belila cd die sebab wayang dah abis kot…hahahaha

p/s :
– bapak2 ibu2 semua yang ada di sini (pergh lagu inul xbleh blah) pun boleh tgk sebab die ada tunjuk cara mcm mana nak tundukkan anak yang degil n baca pemikiran die sampai die akan berubah…


About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Motivation, Movies. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s