>KeNaLi TArIKh LaHiR

>Hm..Bende ni saya pk masa kursus kawen tadi…Saya terbaca iklan berkenaan bende nih…Yuran die RM150…Tapi kebetulan semalam saya baru dapat belajar tentang bende nih…Dengan sape tu korang tak payah tau…Tapi bende ni meyeronokkan…

“Laaa tgk tuh…Dah mula dah…Tadi nak jadi Dr. Fazlee…Sekarang nak jadi tukang tilik plak…Nak ganti Pak Belalang ke apa???”

Haha…bende ni just suke2la…tapi ia merupakan satu cara untuk kite kenal diri n perwatakan di samping menaikkan motivatsi diri tau tak???

Tetapi saya memerlukan komunikasi 2 hala…Maksudnya saya memerlukan anda ambil bahagian…yela…kalau saya je yang buat xmenarik ar…
So apa yang saya nak korang buat…
emailkan saya tarikh lahir korang n saya akana cube bagikan apa yang tersirat dalam tarikh lahir tuh…Boleh???harap2 bolehla eyh…sebab saya nak mencuba ilmu baru…

So kalau korang nak check pasangan msing2 pun InsyALLAH dengan Izin Allha saya cube tengok…

xpun macam nilah…korang nampak tak??? tulisan comment kat bawah post nih…
tekan situ kasi alamat email n tarikh lahir…saya akan reply… kalau xnampak tolong kasi nampak sebab saya xnak jadi situasi ke-3 eyh…tolongla…
disamping saya membantu korang memotivasikan diri korang yang xberapa motivate tuh…saya dapat praktis apa yang saya belajar…Tapi awal2 saya mintak maaf…sebab saya xakan ajar mcm mana bende tuh terjadi k…harap korang maafkan saya sebab memaafkan tukan penting untuk kebahagian untuk kite…”MAJULAH SENAMAN UNTUK NEGARA”kata Abg Jem…hahahaha

p/s :

– Tolong janganla bagitau jabatan agama daerah masing2 eyh…sebab nnt takut salah faham…ni bukan ajaran sesat Ayah pin ataupun Rasul Kahar

– Jangan terlampau taksub sangat sebab apa2 itu kerja Allah n ini cume untuk otivasi diri je eyh…

About suterablogger

Blogger biasa yang menulis ikut suka hati
This entry was posted in Motivation. Bookmark the permalink.

6 Responses to >KeNaLi TArIKh LaHiR

  1. :: hAsmAt :: says:

    >biar benar ko nih..ala2 tajul muluk lak….hahaha…cuba try test….hohoho….06.04 lelaki nih

  2. BEAN'S says:

    >betul…die tahun bile…

  3. BEAN'S says:

    >-kepeda hasmat… mamat nih :- Karektor seorang yang penyayang…die terlampau amik berat pasal orang lain…org putih kate concern la…- die sukekan orang yang cerewet supaya boleh tolong die urus kehidupan…orang putih kate fussy…die boleh berkawan dengan semua orang tetapi die lebih mengutamakan ataupun senang kate die boleh ngam ngan orang yang cerewet…untuk kebaikan die…- dalaman die seorang yang sukekan pada bende yang best2 jek(glamour)maknanya die akan rase best sekiranya bende yang die nak archieve tuh memang glamourla… so bile die tgh bersedih or tgh dowb sebab kerja ke cube motivate die dengan something yang glemour sebab itu akan bangkitkan semangat die untuk kejar cite2 die…n betul tak klu aku tanya yang keje diepun ada kaitan dengan keje2 pro ataupun glamour…p/s kalau salah tu aku tak tau sebab aku ikut apa yang aku belajar…klau betul tu kuasa Allah…

  4. :: hAsmAt :: says:

    >keje dia glamor ke?bahagian anti dadah la beb…hahaha…aku tak rse la glamor..kalau bg dia aku tak tahu la…hahaha…..dia memg penyayang….amik berat? 50-50….sukakan org yg cerewet? hmmm…yg ni aku tak sure..sebab aku ni kdg2 cerewet…kdg2 tak..tgk situation..hahaha…..mampus if bfren aku tahu aku soal siasat pasal dia..hikhikhik

  5. BEAN'S says:

    >xdela…cube ko pk bahagian anti dadah adalah satu bende yang agak complicated…tapi kire bidang tuh best ar…mungkin xbagi die tapi bagi kite betul tak???die pkai kete apa eyh…???

  6. :: hAsmAt :: says:

    >kete aper? mane ade kete….pakai motor jer….hahaha…..kete awal tahun ni dapat…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s